Runaway for DS offisielt kunngjort

Focus Home Interactive har nå kommet med den offisielle kunngjøringen av eventyrspillet Runaway: The Dream of the Turtle for Nintendo DS.

Eventyrspillet Runaway: The Dream of the Turtle har allerede blitt en salgssuksess på PC, og det har lenge vært snakk om at spillet var under utvikling for DS. Nå har Focus Home Interactive kommet med den offisielle kunngjøringen av denne DS-versjonen, og her er de første detaljene.

Brian, sett bakfra

Som PC-versjonen begynner det hele med at heltene fra det første Runaway-spillet, Brian og Gina, er på ferie. Dessverre styrter flyet deres på en jungeløy, og de to turtelduene blir separert. Nå må Brian forsøke å finne Gina, noe som viser seg å være lettere sagt enn gjort.

Brian blir nemlig sendt verden rundt i sin jakt på kvinnen i hans liv, og i løpet av seks kapitler treffer han over tretti ulike figurer og må utforske nesten hundre ulike områder. DS-kassetten har blitt stappet full av data, og spillet inneholder én time med animasjonsfilmer.

Spillet er et pek-og-klikk-eventyr der du bruker stylus-pennen og den trykksensitive DS-skjermen for å kontrollere Brian rundt i miljøene. Om du ikke er kjent med sjangeren, kan du se frem til et integrert hjelpesystem. Lanseringen vil finne sted i løpet av andre kvartal 2008.

Siste fra forsiden