Ryzom - Et fargefullt onlinespill

På E3 viser distributøren Wanadoo frem onlinespillet Ryzom. Et relativt ukjent spill, som forhåpentligvis vil bli viet mer oppmerksomhet etter hvert som de siste BETA-fasene blir fullført.

Over førti mennesker jobber i dag på det farge-sprudlende onlinespillet, og gjør alt de kan for å bringe oss deres fanatsiverden, som de kaller Nevrax. Ønsker du selv å beta-teste det, er det fullt mulig å skrive seg opp på nettstedet deres akkurat nå. Ryzom åpner med et svært fleksibelt karakter-system som lar deg forandre på alt utseendemessig. Ører, lengde på nesen, kroppsfett og så videre. Spillet kaster deg heller ikke hodestups inn i avgjørelser om hva du skal være, og hva du skal spille. I Ryzom skal du utvikle deg sakte, men sikkert.

Hva skiller Ryzom ut fra andre spill i samme sjanger? I følge utviklerne har guild-systemet mye å si. Verden i seg selv vil også bli forandret alt etter som hva spillerne foretar seg. De er tilbakeholdene med informasjon akkurat nå, og det meste av informasjonen som foreligger er noe diffus. Etter hvert som mer blir gjort tilgjengelig, skal vi passe på å bringe det videre til dere. Inn til da kan dere kose dere med disse eksklusive E3-skjermbildene.

Siste fra forsiden