Saga of Ryzom krasjtest i kveld

Går du med lyst til å krasje en MMORPG-server? Nå har du sjansen. Nevrax og Wanadoo inviterer alle testere og fans til en gedigen krasjfest for Saga of Ryzom i kveld.

Saga of Ryzom er et nytt MMORPG-spill som foregår på planeten Atys. Ryzom åpner med et svært fleksibelt karakter-system som lar deg forandre på alt utseendemessig. Ører, lengde på nesen, kroppsfett og så videre. Spillet kaster deg ikke hodestups inn i avgjørelser om hva du skal være, og hva du skal spille. I Ryzom skal du utvikle deg sakte, men sikkert. I følge utviklerne har guild-systemet mye å si. Verden i seg selv vil også bli forandret alt etter som hva spillerne foretar seg.

Fra klokken 20 til 23 i kveld håper utviklerne å ha nok folk på en dedikert server til at den krasjer. Data fra testen skal gi informasjon om forbedringer som har blitt utført over den siste tiden.

Du kan være med på krasjfesten ved å laste ned Saga of Ryzom-klienten på de offisielle sidene. Hvis du ikke er betatester av Saga of Ryzom kan du melde deg på testen på samme plass. Saga of Ryzom ankommer norske butikker den 16. september.

Siste fra forsiden