Sam Fisher endelig ut av skyggen

Superagenten er endelig på tur – Conviction har gått gull.

Det har ikke vært en helt enkel oppvekst for Splinter Cell: Conviction. Opprinnelig annonsert for hele tre år siden, lovde utviklerne en ny og redefinert Splinter Cell-opplevelse.

De første bildene av spillet skapte jevnt over stor skepsis, især blant ihuga tilhengere: En rufsete, uflidd og ubarbert Sam Fisher på rømmen var for mange en litt for drastisk forandring. Likeså fortsatte utviklerne å jobbe med prosjektet, men like etter spillets opprinnelige slippdato var passert, annonserte utviklerne at de ville gå tilbake til tegnebrettet.

Deretter var det stille i lang tid, før spillet nok en gang ble fremvist. Utviklerne hadde åpenbart snudd i døra, og Sam Fisher ble igjen presentert slik vi kjente han. Spillet fikk da lovet slippdato i løpet av november i fjor, noe som åpenbart ikke skjedde. Spillets slipp ble flyttet til 23. februar, men også denne datoen ble utsatt. Denne gang til 15. april, og nå ... har datoen endelig blitt hugget i stein.

Conviction har nemlig omsider blitt sendt til trykkeriet, eller "gått gull". Ubisoft virker ifølge pressemeldingen svært fornøyd med dette, og det er jo forsåvidt vi også.

Det bør riktignok nevnes at det er kun Xbox 360-utgaven som kommer den 15. april. Som ble kjent tidligere denne måneden har PC-versjonen av spillet blitt flyttet til slutten av måneden, 29. april.

Vi er svært spent på om spillets sterke fokusering på action er vellykket sådan, eller om Sam Fisher burde forblitt i skyggene.

(Kilde: Pressemelding)

Les også: Full pinne med Medal of Honor

Les også: Anmeldelse: Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

Les også: Betal for å spille med jenter

Siste fra forsiden