Sam "Serious" Stone vender tilbake

Romvesener er i ferd med å invadere jorden igjen, og det er en situasjon som en spesiell helt tar veldig seriøst.

2K Games (en del av Take-Two) har kunngjort at de vil lansere Serious Sam II til PC og Xbox denne høsten. De kroatiske utviklerne i Croteam har ikke gjort det til noen hemmelighet at de har jobbet med denne tittelen, men nå er den altså offisielt kunngjort, og her er den første informasjonen.

Den hjemmebygde spillmotoren til Croteam er nå i sin andre generasjon, og tillater karakterer med over 100 ganger større detaljrikdom enn i det forrige spillet, uten at dette på noen måte har tvunget utviklerne til å nedskalere landskapsstørrelsene eller mengden fiender du får se på skjermen samtidig. Faktisk skryter Croteam av at du i Serious Sam II får se enda flere fiender på skjermen enn du noen gang gjorde i de to foregående spillene.

Ellers lover 2K Games at Serious Sam II vil komme med det samme actionfylte gameplayet og den samme artige humoren som forgjengeren. Spillet kommer både til Xbox og PC, og lanseringen er satt til høsten. 2K Games forteller at de vil gi ut flere detaljer om spillet i løpet av E3-messen, som finner sted i midten av mai.

Siste fra forsiden