San Andreas til Xbox

Nå er det bekreftet; San Andreas kommer til Xbox, og raskere enn vi kanskje hadde trodd. Utgivelsesdatoen for PC-versjonen er også fastsatt.

Grand Theft Auto: San Andreas har vært en knallsuksess på PS2. Nøyaktig hvor mange kopier det har solgt vites ikke, men at det er et av tidenes mestselgende spill er helt klart, og det meste tyder dessuten på at det har slått Halo 2 i butikkene. Take 2 håper naturligvis at den fenomenale suksessen skal videreføres til Xbox og PC, og nå har de kunngjort når disse to versjonene skal komme ut.

Utgivelsesdatoen til PC-versjonen er ikke fryktelig overraskende, og står i stil med det vi er vant til fra tidligere spill i serien. Amerikanerne får det den 7. juni neste år, mens vi europeere må vente til den 10. juni. Det som er litt mer overraskende er at Xbox-versjonen kommer akkurat samtidig med PC-versjonen, og lanseres 10. juni her til lands.

Dermed er det bare å glede seg. GTA: San Andreas er en perle av et spill, og med mindre Rockstar kludrer det hele til vil de to nye versjonene absolutt være noe å se frem til.

Siste fra forsiden