SCi leker med narkotika

SCi har nå kommet med den offisielle kunngjøringen av Total Overdose, hvor spilleren må infiltrere et nådeløst narkotikakartell.

I Total Overdose får du rollen som Ramiro Cruz, en fengselsfugl som plutselig har blitt svært viktig for DEA. Tvillingbroren hans var i ferd med å infiltrere et narkotikakartell, blant annet for å finne informasjon om drapet på faren deres flere år tidligere. Nå har han imidlertid hatt et stygt uhell med en håndgranat, og Ramiro blir nødt til å ta plassen hans.

Total Overdose lover å være et adrenalinfylt tredjepersons eventyr med massevis av frihet og action. Handlingen foregår i meksikanske nabolag, hemmelige jungelbaser og på den solfylte kysten av California, og SCi lover at du blant annet får krasje flotte biler, stjele fancy hatter, skyte massevis av slemminger, hoppe fra motorsykler, møte pene jenter, kjøre traktorer, spise burritos og drikke usunne mengder Tequila.

Total Overdose kommer til PS2, Xbox og PC, og lanseringen er satt til sommeren. For litt mer informasjon, noen skjermbilder og en artig liten videosnutt fra spillet, kan du besøke det offisielle nettstedet ved å følge lenken nederst på siden.

Siste fra forsiden