Scrapland kommer til Norge

Atari har kunngjort at de har sikret seg de skandinaviske distribusjonsrettighetene til American McGee's Scrapland.

Scrapland ble utviklet av spanske Mercury Steam i samarbeid med den profilerte spilldesigneren American McGee, og har allerede blitt lansert i USA, hvor det fikk rimelig god kritikk. Nå har Atari Nordic kunngjort at de vil stå for den skandinaviske utgivelsen av spillet, og lanseringen er satt til 31. januar. Dette gjelder både Xbox- og PC-versjonen.

I Scrapland får du rollen som D-Tritus, en robot som er bygd opp av reservedeler. D-Tritus jobber som etterforsker i byen Chimera, som befinner seg på en enorm asteroide som kalles Scrapland. Her har han klart å bli blandet inn i en bisarr mordsak, og det viser seg raskt at det er snakk om mer enn tilfeldige drap. Sterke krefter styrer i kulissene og situasjonen blir raskt svært farlig for robothelten vår.

Scrapland er et tredjepersons actioneventyr, og lover å tilby et fritt gameplay som minner om det vi kjenner fra GTA-serien. Du kan fly hvor du vil i den store, futuristiske byen Chimera, og besøke en rekke spennende steder. I tillegg har spillet åpenbart lånt litt fra Andrew Braybrook-klassikeren Paradroid, i forhold til at spilleren har muligheten til å ta bolig i andre roboter, hver med sine egne evner og egenskaper. Han vil også kunne skaffe seg verdifulle oppgraderinger ved å fullføre oppdrag for andre innbyggere i byen Chimera.

Spillet kommer med flott og fargerik 3D-grafikk, store spillmiljøer og en haug uforglemmelige karakterer. PC-versjonen har også mulighet for flerspiller over LAN og Internett. Om du har lyst til å ta en titt på spillet, kan du følge lenken nederst på siden for å finne en demoversjon som ble lansert tidligere i høst.

Siste fra forsiden