Demon's Souls

Se fem minutter fra Demon's Souls på PlayStation 5

En ny video er sluppet.

Vi har allerede fått én gameplay-video av den kraftig renoverte versjonen av Demon's Souls som er på vei til PlayStation 5, og nå har det kommet enda en video som viser oss mer av spillet.

Det nye klippet er på rundt fem minutter og tar oss blant annet med på et par sjefskamper og mer av de farefulle omgivelsene.

Som i den tidligere videoen er det ingen tvil om at nyversjonen av From Softwares rollespillklassiker blir et aldri så lite utstillingsvindu for neste generasjon konsoller – i alle fall når det gjelder den visuelle siden.

Sony

Laget på nytt fra grunnen

Det oppussede spillet er det Bluepoint Games som står bak, det samme studioet som blant annet ga oss den kritikerroste nyversjonen av Shadow of the Colossus og Uncharted: The Nathan Drake Collection.

Spillet er bygget på nytt helt fra grunnen av, men selve innholdet skal være det samme som vi husker fra originalspillet. Noen justeringer og tilpasninger i kontrollsystemet er riktignok gjort.

Sony har ellers avslørt at spillet kan kjøres i 4K-oppløsning eller i normal oppløsning med høyere bildefrekvens, og det skal være bygd for ekstra kjappe lastetider – som trolig vil gjøre de mange uunngåelige dødsfallene litt mer overkommelige.

Nyutgaven av Demon's Souls lanseres samtidig med PlayStation 5 den 19. november i Norge, og blir eksklusiv for Sonys konsoll.

Les også: Ingen får selge PlayStation 5 i butikk i 2020 »

Siste fra forsiden