Se storslagen trailer fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nintendo viste frem mye nytt av det kommende spillet.

Tirsdag kveld fikk vi endelig se en skikkelig del av kommende The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Selv om Nintendo fremdeles driver og viser frem litt av spillet i sin direktesending, er det traileren ovenfor som er den store rosinen i pølsa her.

Det kommende Wii U- og NX-spillet ser ut til å bli svært åpent, med et svært Hyrule å utforske denne gangen. Traileren hinter om at Link har en hel del å ta seg til – alt fra å klyve opp på hesterygger, til å hugge ned trær, lage mat og utforske landet i en hangglider. Deter også noen små hint om enkel basebygging her – lukter vi litt inspirasjon fra Minecraft, kanskje?

Vi har fra før av hørt at Nintendo tar sikte på å gjøre det kommende spillet mye mer åpent enn serien er vant med, og etter å ha sett dette skjønner vi hva de mener.

Link ser ut til å ha et vell av våpen og ferdigheter å benytte seg av, med det typiske sverdet, pil og bue, spyd og en hel del flere gjenstander.

Stemmeskuespill?

Det virker ut i fra traileren som om det er planlagt å sette forståelige stemmer til Link og resten av figurgalleriet denne gangen. Zelda-serien er en av seriene som har vært notoriske for å ha omfattende manus, men ingen stemmelegging – til nå.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild kommer til Wii U og Nintendos uannonserte konsoll, kun kjent som NX, en gang neste år. Vi holder en knapp på mars, siden Nintendo sist vi hørte planlegger å lansere den nye konsollen da.

Her kan du lese alle nyhetene fra E3 2016 »

Siste fra forsiden