Se traileren til Call of Dutys Battle Royale-modus

Slik blir Blackout-modusen i Call of Duty: Black Ops 4.

Torsdag kveld fikk vi et første glimt av det som blir Call of Dutys svar på spill som Fortnite og Playerunknown's Battlegrounds. I videoen over kan du se en – antageligvis litt overdrevet – trailer for den kommende Blackout-modusen som kommer med Call of Duty: Black Ops 4.

Slik blir kartet.
Activision

Utviklingsstudioet Treyarch har tydeligvis stappet inn mye velkjent Call of Duty-snadder i opplevelsen – vi skimter blant annet vingedrakter, eksplosive radiobiler, zombier og bombe-aper. Det ser også ut som om vi får fly helikoptre, kjøre biler og fartøy på vann.

I motsetning til sine inspirasjonskilder har Call of Dutys Battle Royale-modus satt spillergrensen til 80 samtidige spillere. Tidligere denne uken fikk vi vårt første glimt av kartet, som Treyarch hevder er det største kartet i Call of Dutys historie.

Vi trenger ikke vente lenge på å få prøve modusen heller. Allerede 10. september åpner Trearch serverene for en lukket betatest på PlayStation 4. Xbox One- og PC-spillere skal kunne få tilgang fra 14. september. Dessverre ser det ut som om betatesten først og fremst er myntet på dem som forhåndsbestiller spillet.

Call of Duty: Black Ops 4 slippes 12. oktober til de nevnte systemene. For første gang i seriens historie er et ikke med en enspillerdel, noe som betyr at kun de som liker å plaffe ned hverandre over nett får noe ut av årets utgave.

LES SNIKTITT: Når Call of Duty prøver å være Overwatch »

Siste fra forsiden