Se traileren til forrykende Splatoon 2

Oppfølgeren til Splatoon er kunngjort.

På bakgrunn av glimt vi har sett i tidligere Switch-trailere har det ligget i kortene at Nintendos frenetiske skytespill Splatoon skulle få en oppfølger på den nye plattformen. Som ventet ble Splatoon 2 offisielt kunngjort på arrangementet som Nintendo nylig avholdt.

Spillet skal lanseres til Switch en gang i løpet av sommeren, men har ikke fått en spesifikk dato ennå. For et lite innblikk i hva du har i vente kan du sjekke ut traileren øverst i artikkelen.

Ett våpen i hver hånd

Splatoon byr på nye våpen, blant annet et våpen som lar deg skyte blekk med ett våpen i hver hånd, noe som visstnok skal være veldig effektivt hvis du greier å mestre det. Nye spesialvåpen er også på plass.

Nintendo

Switch legger som kjent stor vekt på flerspiller, og i Splatoon 2 er det lagt til rette for lokal flerspiller i bærbar modus eller på TV-en. Som tidligere er Turf War-modusen på plass, hvor opptil åtte spillere spiller mot hverandre i to lag, og du kan også fremdeles spille på nett.

Spillet lar deg ellers bruke de nye Joy-Con-kontrollene til å sikte med ved hjelp av det innebygde gyroskopet, noe som skal gi bedre kontroll. I likhet med Wii U-versjonen skal Splatoon 2 få oppdateringer med nytt innhold etter lansering.

Her kan du se hele Switch-konferansen til Nintendo »

Siste fra forsiden