Se Uncharted 4s heseblesende E3-visning

Uncharted 4: A Thief's End var rosinen i pølsa på Sony's E3-konferanse.

Sony Computer Entertainment

Spillet «alle» Playstation 4-eiere venter på, Uncharted 4: A Thief's End, ble vist fram helt til slutt under Sonys E3-konferanse i natt.

Da fikk vi et innblikk i hvordan både klatring, skyting og bilkjøring blir i det kommende storspillet. Se videoen i vinduet nederst i artikkelen.

Bruk bilbelte

Presentasjonsvideoen starter med at Nathan Drake og Victor Sullivan forsøker å manøvrere seg gjennom en stor folkemengde med dynamiske animasjoner ettersom Nate måtte skyve folk som sto i veien unna.

Uncharted 4 kommer tidlig neste år. (Bilde: Sony Computer Entertainment)

Det tok imidlertid ikke lang tid før en gjeng skurker dukker opp og Nate og «Sully» havner midt i en skuddveksling. Det går hardt utover omgivelsene som blir stadig mer ødelagt av skudd og eksplosjoner.

De to innser etter hvert at det kanskje er mest hensiktsmessig å prøve å stikke av. Duoen finner seg en bil og setter av gårde nedover noen bratte bakker i tilsynelatende omfattende områder som gir store muligheter i valg av veier ned mot vannet. Biljakten blir mildt sagt humpete, og radarparet skal være glad de brukte bilbelte.

Mer filmatisk

A Thief's End blir mer filmatisk enn sine forgjengere. (Bilde: Sony Computer Entertainment)

Uncharted 4: A Thief's End foregår tre år etter Uncharted 3: Drake's Decption. Nathan Drake har egentlig lagt skattejaktkarrieren på hylla, men når broren, Sam, spør om Nate vil finne kaptein Henry Averys forsvunne skatt blir det for vanskelig å si nei.

Spillet vil ifølge en pressemelding bli det mest filmatiske spillet i serien så langt, med mer dynamiske animasjoner og mekanikker som skal bistå Naughty Dogs fortelling.

I tillegg vil områdene vi kan boltre oss i bli større, og vi får flere måter å navigere oss gjennom dem på. En flerspillermodus er også på planen, men der har vi dårlig med informasjon på nåværende tidspunkt.

Spillet kommer eksklusivt til PlayStation 4 tidlig neste år.

Se Uncharted 4-traileren her. (Video: PlayStation)
Les også
Anmeldelse: Uncharted 4: A Thief's End
Missing youtube id

Siste fra forsiden