Sega kunngjør Super Monkey Ball Deluxe

Sega har nå bekreftet at de vil lansere Super Monkey Ball Deluxe til PS2 og Xbox, til glede for alle som liker morsomme arkadespill.

Super Monkey Ball Deluxe inneholder 300 brett (hvorav 114 er fra Super Monkey Ball, 140 er fra Super Monkey Ball 2 og 46 er helt nye og eksklusive for dette spillet), og vil komme i salg tidlig neste år. De tidligere Super Monkey Ball-spillene har kun vært tilgjengelige for GameCube, og dette er første gang serien kommer til PS2 og Xbox.

I tillegg til 46 nye brett får Deluxe-versjonen et nytt "Challenge"-modus, som integrerer ulike vanskelighetsgrader i stedet for å separere dem som ulike gameplayseksjoner. I tillegg får PS2- og Xboxeiere spille nye brett i historiemodus. Alle de tolv "party"-spillene fra de to forrige Super Monkey Ball-spillene blir med i Deluxe-versjonen.

Sega skryter av at det de i praksis har å tilby med Super Monkey Ball Deluxe er to og et halvt kritikerroste spill i en pakke, og med tanke på at spillet vil bli lansert til redusert pris er det mye som tyder på at dette blir et spill arkadeelskende PS2- og Xboxeiere ikke bør gå glipp av.

Siste fra forsiden