Sega med to nye spill til DS

Sega Europe har kunngjort at de bringer DS-spillene Super Monkey Ball Touch & Roll og The Rub Rabbits til europeiske spillbutikker.

I Super Monkey Ball får du kontroll over en kule med en ape i, som må rulle seg gjennom en serie brett fulle av utfordringer. DS-versjonen benytter seg av stylusen, og kommer med ti verdener som totalt har over 50 brett. I tillegg får vi seks festspill som kan spilles både alene og sammen med en venn eller to.

Disse minispillene er Monkey Race, Monkey Fight, Monkey Mini Golf og Monkey Bowling (som vi har sett før) og Monkey Hockey og Monkey Wars (som er helt nye). Sega forteller at den trykksensitive skjermen sikrer et svært glatt og nøyaktig kontrollsystem, og at DS-en derfor er den ideelle plattformen for serien. Super Monkey Ball DS kommer til Europa i mars.

Et annet spill som benytter seg av den trykksensitive skjermen er The Rub Rabbits, som er under utvikling hos Sonic Team. Spillet beskrives som en gnikkekomedie med innovativt gameplay, original musikk, stilfull kunst og mye mer. Spillet er en slags etterfølger til datingspillet Project Rub, og målet er å kjempe mot tolv rivaler for å vinne drømmejenta.

I dette spillet må du gni, tappe, skrike og blåse for å kontrollere spillfigurens bevegelser. Spillet tilbyr over 35 kapitler i historiemodus, men kommer også med flere nye moduser, som Hullabaloo Mode, Maniac Mode og et forbedret Memories Mode. I tillegg til å spille alene kan du kjempe mot opp til tre andre spillere ved hjelp av trådløst nett. Lanseringen er satt til februar.

Siste fra forsiden