Nordic Warthogs gjør seg klar til høstsesongen

Seriemesteren henter nye spillere

Nordic Warthogs har nok en gang full lagoppstilling etter at fire spillere forlot laget.

Philip «Philip» Løseth er klar for ny sesong med nytt lag.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Allerede før finaleseieren i sluttspillet av Telenorligaen fortalte lagkaptein i Nordic Warthogs, Philip «Philip» Løseth, at laget skulle splittes etter finalen. Flere av spillerne har forlatt skuta, og funnet seg nye hjem i Zoctai, mens Løseth har ventet med å kunne annonsere sin nye lagoppstilling. Nå er laget klart, og de har allerede skaffet seg resultater i helgens Nordic Championship Sesong 2-kvalifiseringen hvor de kjempet seg til en plass i hovedturneringen, sammen med nevnte Zoctai.

En god miks av erfaring og talent

DETTE ER NORDIC WARTHOGS

Vis mer

Philip «Philip» Løseth
Anders «aNdz» Kjær
Tony André «NiTo» Nilsen
Harald «Rufus» Spjelkavik
Haris «h4rr3» Hadzic

Med seg har Løseth fått veteran Anders «aNdz» Kjær, talentene Tony André «NiTo» Nilsen og Harald «Rufus» Spjelkavik, som begge har forlatt Temp. I tillegg har de hentet nykommeren Haris «h4rr3» Hadzic.

– Vi er en miks av spillere fra Nordic Warthogs og Temp, pluss et nytt rått talent. Vi har spilt i en kort periode sammen nå, og har allerede begynt å vise resultater. I helgen kvalifiserte vi oss til Nordic Championship Sesong 2, forteller Løseth.

Mange kjenner navnene som blir med, men en av spillerne er veldig ukjent for de fleste. Løseth sier at de har stor tro på sitt nye talent.

– «h4rr3» er ung, utrolig rå aim og veldig flink til å kommunisere. De to sistnevnte føler jeg er sjeldent at man har når man er relativt uerfaren, så det passer oss utmerket at de tingene er greit på plass allerede, sier Løseth.

Ønsker å komme langt internasjonalt

Anders «aNdz» Kjær er klar for nytt lag, med ny rolle. Det er usikkert hva som skjer med Telenorligaplassen han eier.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Anders «aNdz» Kjær eier også en plass i førstedivisjon av Telenorligaen, men laget kommer til å bruke Løseth sin. Hva som skjer med plassen Kjær eier, er foreløpig usikkert.

– Det er uvisst enda, men det finner vi nok ut av i løpet av sommeren, sier Løseth.

En umiddelbar reaksjon når man ser lagoppstillingen, er at her er det mange ledere. Løseth forsikrer at rollene allerede er definerte.

– Jeg blir kaptein og «entryfragger», «Rufus» er vår leder i spillet, «aNdz» spiller support, «NiTo» tar seg av AWPen, mens «h4rr3» spiller som andremann bak meg.

Laget er proppfullt av erfaring, med en regjerende seriemester, og tre tapende finalister fra vårsesongen. Guttene ønsker å bli best i Norge, men har ikke tenkt å stoppe med det.

Les også
Dette er regelendringene i høstsesongen av Telenorligaen

– Mer enn som så, men det er vel det første målet. Ønsket er å gå internasjonalt for å delta på de store turneringene, derfor kommer vi til å delta i mange kvalifiseringer fremover.

For å få til dette, er Løseth klar på hva som må til.

– Trene masse. Rett å slett legge de timene som kreves for å ta det neste steget, og holde sammen over tid. Vi må gå vekk fra den standard norske måten å styre lag på, utbytting gjør bare at vi må begynne på nytt, mener kapteinen.

I tiden som kommer, må laget trene mye sammen. Kapteinen sier uansett at han mener laget allerede er et av de beste i Norge, så lenge samspillet kommer seg.

– Vanskelig å si, men vi vil jo markere oss tidlig at vi er et sterkt lag, og skal vise resultater, utfordringen blir vel å slå lagene som vi på papiret ikke skal slå enda internasjonalt. Vi føler vi kan slå alle norske lag allerede nå, avslutter Løseth.

Siste fra forsiden