The Gatekeepers henter Nordic Warthogs

Seriemesteren signerer for The Gatekeepers

Kaptein Philip «Philip» Løseth har hentet inn fire nye spillere til høstsesongen.

Philip «Philip» Løseth og laget hans har signert for The Gatekeepers.
Eivind Von Døhlen/Good Game

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone, Overwatch og Rocket League med 450 000 kroner i rene pengepremier i 2017.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de ti beste i landet. Etter ni serierunder avsluttes det hele med et sluttspill mellom de fire beste.

Alt du bør vite om Telenorligaen »

Seriemester Nordic Warthogs har hatt en turbulent sommer siden de sjokkerte alle og vant vårsesongen i Telenorligaen. De har byttet ut hele laget sitt med unntak av kaptein Philip «Philip» Løseth. Noen spillere har blitt med på laget, og forlatt det etter kort tid.

Nå har virkelig brikkene falt på plass for seriemesteren, og det i grevens tid før sesongstart førstkommende mandag. Løseth har hentet inn fire nye spillere, og signerte tirsdag en kontrakt med The Gatekeepers, som skal støtte laget gjennom høstsesongen i Telenorligaen.

Kim-Erik Aanes, som er daglig leder i The Gatekeepers, sier følgende til Gamer.no om sitt nye Counter-Strike-lag.

– Vi i The Gatekeepers gleder oss til nok en gang å være representert i Telenorligaens øverste divisjon også i Counter-Strike: GO. Vi har klokkertro på at Philip er rette mannen til å lede vår satsing, og han har plukket ut en spennende lagoppstilling før seriestart som vi tror kan leve opp til våre verdier. Veien videre blir spennende og vi gleder oss til å være synlige på flere norske turneringer.

Spiller uten press

DISSE SPILLER FOR THE GATEKEEPERS

Vis mer

Philip «Philip» Løseth
Ole Kristian «Marcelious» Langan
Leif Eirik «zeptyy» Johnsen
Kristian «microvan» Nyborg
Tony «NiTo» Nilsen

Løseth selv er meget fornøyd med å ha fått i land en avtale før sesongstart, og er veldig positiv til at det akkurat er The Gatekeepers som har signert laget.

– Det er en glede å skrive under for The Gatekeepers, som er en av Norges mestvinnende e-sportorganisasjoner om man regner med tiden som GamersLeague. De har en stor historie med tidligere stjerner, blant annet Jens «Snute» Aasgaard og nysignerte Singularity som vant Digitality X i år som The Gatekeepers, forteller Løseth til Gamer.no.

I kontrakten stiller The Gatekeepers både med støtte og økonomiske hjelpemidler.

– Det er først og fremst en plattform for å bygge oss gode, med bra lederskap, og rent økonomisk er det full dekke av reiser, og byggende kontrakt etter resultat.

«NiTo» var med på det tapende laget i finalen. Nå spiller han sammen med seriemesteren.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Laget spiller uten press fra organisasjonen, noe som kan være greit med tanke på at fire av spillerne er nye i laget.

– Nei, men de forventer at laget representerer The Gatekeepers på best mulig måte i kamper og turneringer i tiden som kommer. Spesielt når det kommer til kjerneverdier som dedikasjon, hardt arbeid og iver, sier kapteinen.

Les også
Nordavind signerer Fortnite-verdensmester «Nyhrox»

– Målet for sesongen i Telenorligaen?

– Første- eller andreplass i seriespillet, vinne sluttspillet, avslutter kapteinen kontant.

Siste fra forsiden