Riddle møter Quantum – Telenorligaen

– Sesongen har vært en lang berg-og-dal-bane for oss

Quantum tar i mot regjerende seriemester Riddle i siste runde før høstferien.

Privat/Riot/montasje Gamer.no

SLIK SPILLES SJUENDE RUNDE AV TELENORLIGAEN HØSTEN 2017:

Vis mer

Kl. 18:00: Riddle - Quantum
Kl. 18:00: Nyx - Fact Revolution
Kl. 18:00: nDurance - Celestial
Kl. 18:00: Vanir - Toppen
Kl. 18:00: Ares - Pentafoil

Alle kampene spilles søndag 24. september.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider

Søndagens runde i Telenorligaen kan avgjøre mye. Sluttspillplasser kan sikres, og i TV 2 Sumo-kampen spiller Riddle mot Quantum. Quantum har tidligere i sesongen plukket poeng fra topplagene, men skuffet litt mot jevnere motstand.

Regjerende seriemester Riddle på sin side ligger på en ganske sikker tredjeplass, og vil med seier i denne runden på lang vei sikre seg en plass i sluttspillet på SpillExpo.

Kampen ser du gratis på TV 2 Sumo søndag klokken 18:00 »

Kan på lang vei sikre sluttspillplass

DISSE SPILLER FOR RIDDLE:

Vis mer

Ruben «Crazy Rudolf» Eik (Top Lane)
Andreas «Skude» Skude (Jungle)
Pål William «Brosjan» Oyewumi (Mid Lane)
Felix «Laatch» Melin (Marksman)
Oddvar «Archilles» Jakobsen (Support)

Spiller i Riddle, Pål William «Brosjan» Oyewumi, er proppfull av selvtillit før oppgjøret mot Quantum, og bekymrer seg ikke nevneverdig for kampen.

– Vi har trent mye som vanlig, og føler oss klare til kampen på søndag. Vi har kommet fram til at Quantum består av «Tidebringer» pluss fire statister, og har gjort våre forberedelser i henhold til det.

Etter runden går vi inn i høstpausen, hvor lagene vil få to uker pause fra ligaspillet. «Brosjan» oppsummerer sesongen så langt på følgende måte:

Pål William «Brosjan» Oyewumi.
Privat

– Med unntak av en blunder mot Fact, og en uheldig kamp mot Nyx, så føler jeg sesongen har gått som forventet. Vi har sett over kampene mot Fact, og lært mye av dem, så jeg føler vi er et mye bedre lag nå en vi var for to uker siden, forteller Oyewumi.

Selv om laget i skrivende stund ligger på tredjeplass med 13 poeng, og skal skli voldsomt for å ikke komme til sluttspillet, sier Oyewumi at de ikke har tenkt på SpillExpo enda.

– Vi tar en uke av gangen og skal fortsette å kjøre på som vanlig gjennom høstpausen. Vi har ikke begynt planleggingen mot SpillExpo, men tar det som kommer.

Med mange lokale turneringer i høstferien, skal mange lag reise rundt på disse. Riddle derimot kommer ikke til å gjøre det på grunn av lave premiepotter.

Les også
Det regner nordmenn i Global Loot League

– På grunn av at premiepottene har blitt så lave på norsk turneringer, er det ingen det er verdt å fly ut våre utenlandske spillere til. Vi skal trene hjemmefra hver dag.

Oyewumi mener også at kampen mot Quantum blir kjapp, og er selvsikker på at de vinner.

– Det blir en kjapp 2-0 til oss, avslutter Oyewumi.

Må vinne mot Riddle for å håpe på sluttspill

DISSE SPILLER FOR QUANTUM:

Vis mer

Espen «espen5b» Drange Jensen (Top)
Eivind «Dacreq» Ommundsen (Jungle)
Lorenzo «Poro in box» Kertopawiro (Mid)
Mathias «Tidebringer» Kruse (Marksman)
Jean «Neajj» Bertolotti (Support)

Top Lane-spiller i Quantum, Espen «espen5b» Drange Jensen, sier at laget har gjort en god jobb i kampene mot topplagene, men at noe har manglet mot de andre.

– Sesongen har vært en lang berg-og-dal-bane for oss, med store oppturer og lange nedturer. Vi er veldig fornøyd med å klare å ta poeng fra topplagene, men føler vi har så mye mer å vise. Vi setter mål mot sesongen for å vinne alle de tre siste kampene, sier Jensen.

I ukens oppgjør møter de regjerende seriemester Riddle, som ligger godt an til å nå sluttspillet med seier. Jensen sier laget har forberedt seg godt til kampen.

– Vi har hatt en litt slurvete periode den siste uka, men kommer likevel godt forberedt inn. Vi har tenkt godt på hva vi vil spille, og hvordan vi skal utføre taktikkene så godt som mulig mot et sterkt Riddle-lag.

Han mener også at godt lagspill blir den viktigste faktoren i kampen mot Riddle.

Espen «Espen5b» Drange Jensen, Top Lane-spiller for Quantum.
Privat

– For oss handler det mer om at vi som brikker holder sammen som et lag og holder fokus, kommuniserer og har god utførelse på det vi gjør. Vi er garantert sterkest på å spille sammen på samme bølgelengde, og det er en plan vi kommer til å forholde oss til, forteller Jensen.

Med høstferien like rundt hjørnet, og mange lokale turneringer på flere LAN, er det naturlig å tro at de fleste lag skal delta på en av disse. For Quantum blir det vanskelig, på grunn av logistikken.

– Siden vi har utenlandske spillere, så blir det kun treninger hjemmefra. Vi skal bruke tiden svært effektiv, slik vi får en solid sluttspurt for årets sesong. Vi sikter på topp fire, men vet det blir vanskelig om vi ikke tar poeng mot Riddle.

Resultatet i kampen, er Jensen litt forsiktig med å spå.

– Er optimistisk på 2-0 til oss, men tipper kampen ender 1-1 eller 0-2 om jeg skal være helt ærlig, avslutter Jensen.

Siste fra forsiden