Sexy etterfølger til Singles

Deep Silver har nå kunngjort Singles 2: Triple Trouble, etterfølgeren til den erotiske sosialsimulatoren Singles: Flirt Up Your Life.

Singles kunne enkelt beskrives som en noe begrenset versjon av The Sims, hvor fokuset var på å få to karakterer i seng med hverandre. Spillet kom med svært avansert 3D-grafikk, og hadde ingen sensur overhodet, noe som naturligvis førte til attenårsgrense i de fleste deler av verden (unntatt Tyskland). Dessverre var konseptet litt begrenset, og det største problemet var at de to flørtepusene ikke hadde noe sosialt liv utenom hverandre.

Dette er imidlertid en av de tingene Singles 2: Triple Trouble prøver å rette opp. Denne gangen huser leiligheten tre ulike enslige, og konseptet her er som tatt ut fra en Big Brother-produsents våte drøm. Spillkarakteren har nemlig, uten å vite det, flyttet inn i samme leilighet som ekskjæresten hans/hennes, en leilighet de forøvrig deler med en annen person, som i tillegg til å være svært attraktiv også er single.

Det som nå skjer er opp til spilleren, men vi skal ikke se bort i fra at det kommer til å inkludere både sjalusi og dramatikk. Utviklerne lover en pirrende historie som involverer spilleren i en romantisk og erotisk komedie. Denne historien utfolder seg over femten ulike oppdrag. Naturligvis kan du fritt velge om spillkarakteren din skal være mann eller kvinne.

I tillegg til de tre hovedpersonene inneholder spillet to sekundære karakterer og flere sidekarakterer. Dessuten får spillkarakterene mulighet til å bevege seg utenfor leiligheten, og besøke steder som barer hvor de kan bli kjent med andre mennesker (som senere kan inviteres hjem på fest). Dette betyr forhåpentligvis at spillet ikke føles like ensomt som forgjengeren.

Ellers lover Singles 2 en rekke store og små nyheter som skal gjøre varigheten bedre, samt massevis av nye møbler og forskjellige typer tøy til spillkarakterene. Det ser ut som forgjengerens fokus på sex er fjernet litt til fordel for et mer markedsvennlig produkt, og utviklerne i tyske Rotobee hevder spillet er erotisk, sensuelt og sexy, men ikke fylt med sex.

Singles 2: Triple Trouble skal lanseres i Europa i mai. Noen norsk utgivelsesdato ser ikke ut til å være fastsatt enda. Hvis du har lyst til å ta en titt på forgjengeren, kan du laste en tidsbegrenset prøveversjon ned fra nettet (følg lenken nederst).

Det ser forøvrig ut til at den planlagte ekspansjonspakken til Singles (Singles: Threesome) har blitt kansellert til fordel for Triple Trouble, som kommer med de samme nyhetene som ekspansjonspakken skulle ha introdusert.

Siste fra forsiden