Shepard til Playstation 3?

EAs australske og russiske hjemmesider avslører en potensielt eksplosiv hemmelighet.

Mass Effect 2 er utvilsomt blant de mest avventende titlene for Xbox 360 som kommer innen overskuelig framtid. Og det er kanskje ikke så rart, med tanke på at det første Mass Effect tok oss med på et eventyr av virkelig episk skala, og ikke minst, viste oss at gutta hos Bioware ikke hadde glemt hvordan man snekret sammen virkelig gode RPG-spill.

Dessverre var det ikke alle som fikk oppleve Shepard og hans kompanjongers eventyr. Playstation 3-eiere ble nemlig satt ut i kulda, og måtte enten skaffe seg en PC eller X360, eller la Mass Effect flyte forbi.

Derfor er det gledelige rykter som nå danser gjennom internetts-jungeltrommer, nemlig at Mass Effect 2 også vil komme til PS3. Det er riktignok svært spekulativt så langt, men ryktene har rot i en mulig glipp fra EAs side – deres australske- og russiske -hjemmesider har nemlig oppført ME2 for både X360, PC og PS3.

Flere nyhetssider har kontaktet EA for en eventuell bekreftelse/avkreftelse, men per nå er enda ingenting avklart. Spillverket vil selvfølgelig følge saken nøye.

(Kilde: kotaku.com)

Siste fra forsiden