Silent Hill 4 kommer til høsten

Eiere av Xbox og PS2 kan se frem til at neste avsnitt i Silent Hill-serien skal skremme vannet av dem når det kommer ut denne høsten.

Konami har kunngjort at Silent Hill 4: The Room kommer ut til både Xbox og PlayStation 2 i høst. I stedet for å foregå i den etter hvert så velkjente byen Silent Hill, er åstedet for handlingen i The Room den forbannede leiligheten til spillets hovedperson Henry Townshend. Som om det faktum at stakkars Henry er fanget i sin egen leilighet ikke var ille nok, viser det seg snart at denne leiligheten inneholder en rekke portaler til skrekkelige dimensjoner.

Selv om han nok ønsker å la være blir han nødt til å utforske det som ligger på den andre siden av disse portalene, og i kjent Silent Hill-stil er det langt fra noe hyggelig syn som venter ham på den andre siden. For å få sin frihet tilbake må Henry Townshend gjennom sitt verste mareritt.

Gameplayet og atmosfæren kommer sannsynligvis til å likne på det vi er vant med fra tidligere spill i denne kritikerroste serien. Silent Hill 4: The Room vil, for første gang i seriens historie, bruke både første- og tredjepersons synsvinkel.

Siste fra forsiden