Silent Hill 5 på neste-generasjon konsoll

Alt tyder på at Silent Hill 4: The Room blir det siste spillet i serien på en stund. Neste versjon kommer først på neste generasjon plattformer.

I et intervju nettstedet Eurogamer har gjort med utvikleren, innrømmer sjefsdesigner Masahi Tsuboyama at oppfølgeren allerede er planlagt for neste-generasjons maskiner. Han avkrefter imidlertid ryktene om en undertittel ved navn "Shadows".

Det ble også nevnt at Konami ikke har bestemt seg for om de vil satse på PlayStation 3 eller Xbox 2, og skal vi tolke det rett kan det bety at Silent Hill 5 blir en eksklusiv tittel for en av de nye plattformene. Det eneste de kan si med sikkerhet er at det ikke blir flere Silent Hill-spill på de nåværende konsollene.

Ettersom neste-generasjon konsoller ikke er ventet før 2006, kan vi regne med at det går en stund før Konami slipper noe offisiell informasjon rundt Silent Hill 5. I mellomtiden får vi satse på at Silent Hill 4: The Room gir oss nok skumle utfordringer til å holde ut en stund. Det fjerde spillet i serien er ventet i norske hyller 24. september, på Xbox, PlayStation 2 og PC.

Siste fra forsiden