Sim City til Nintendo DS

I Sim City for DS får du bygge ditt eget håndholdte metropolis.

Vi har lenge snakket om hvor godt egnet Nintendo DS er til strategispill, med tanke på at kontrollsystemet har mange av de samme egenskapene som en mus, men til nå har det egentlig kommet overraskende få strategispill fra vestlige utviklere til konsollen.

Nå er dette i ferd med å endre seg. CDV utvikler Panzer Tactics (som ser veldig ut som SSI-klassikeren Panzer General), Blue Byte jobber med The Settlers (basert på The Settlers 2), og nå er det klart at Electronic Arts arbeider med en DS-versjon av Sim City.

For øyeblikket vet vi ekstremt lite om SimCity for DS - EA har ikke kommet med noen kunngjøringer enda, og all informasjonen vi har stammer fra det japanske spillbladet Famitsu (og har blitt videreformidlet av Computer & Video Games).

Det vi vet er at spillet utvikles av EA selv, og kommer til vinteren. Det skal være basert på PC-spillet Sim City 3000, som er det tredje spillet i serien. Det er ikke klart hvor store endringer DS-versjonen får i forhold til PC-versjonen fra 1999, men om du ønsker mer informasjon om Sim City 3000 kan du besøke spillets Wikipedia-side.

Siste fra forsiden