SimCity til DS denne sommeren

EA har fortalt at de vil gi ut DS-versjonen av det klassiske bybyggerspillet SimCity til sommeren.

Will Wrights klassiske bybyggerspill SimCity er i ferd med å nå ut til et helt nytt publikum, nemlig eiere av Nintendo DS. Som i de andre spillene i SimCity-serien, får spillerne muligheten til å lage og kontrollere sin egen by. Først og fremst må du sørge for at det er tilstrekkelig med boliger, jobber og steder hvor simmene dine kan handle det de trenger, men det er selvsagt ikke alt.

Bygg din egen by på DS

Du må nemlig også passe på å holde kriminaliteten nede, at trafikken flyter greit (noe som er vanskeligere enn du kanskje tror), at byen får tilstrekkelig med strøm og vann, og mye mer. Spillet drar nytte av mikrofonen og stylus-kontrollen til Nintendo DS, og de nye mulighetene inkluderer å blåse i mikrofonen for å slukke branner, og skrive under med ordførerens underskrift med stylusen.

Spillerne kan kommunisere med hverandre, og muligheten til å trådløst overføre data mellom spillerne skal gi nye interaktivitetsmuligheter. Som en ekstra bonus, har spillet også med en rekke landemerker fra ulike steder i verden.

- Vi er begeistret over å føre SimCity-opplevlesen videre på Nintendo DS, sier Takahiro Murakami, produsent for SimCity DS. Han fortsetter: Den unike funksjonaliteten til Nintendo DS har inspirert oss til å legge til mange nye funksjoner som vil glede ihuga tilhengere av SimCity-serien. Spillet er fullt av morsomme overraskelser som kommer til å appellere til både gamle og nye spillere.

SimCity for DS lanseres til sommeren. Spillet er løst basert på Sim City 3000 på PC.

Siste fra forsiden