Siste sjanse for FIFA 13-kvalifisering i kveld

Etter tretti intense runder er det nå kun to igjen.

I november har vi arrangert en stor FIFA 13-turnering. Rundt 4000 ivrige spillere har meldt seg på, og har i løpet av månedens mange kvalifiseringsrunder kjempet i flere tusen kamper om å karre til seg en plass i sluttspillet. Tirsdag kveld er det siste mulighet for å delta — da avholdes nemlig de to siste kvalifiseringsrundene.

Den første kvalifiseringsrunden går av stablen klokken 18.00, den andre settes i gang klokken 20.00.

Du må regne med å sette av rundt fire timer om du ønsker å være en av de som når hele veien. Hver kvalifiseringsrunde spilles helt frem til det kun er åtte spillere igjen. Disse går alle automatisk videre til sluttspillet den 30. november, som kulminerer i en finale 8. desember. Den spilles i lokalene til TV2 Sporten i Bergen, og sendes direkte på TV2 Sumo.

Har du spørsmål knyttet til denne turneringen? Ta en titt på vår oversikt over ofte stilte spørsmål.

Den store FIFA 13-turneringen gjennomføres av Gamer's Paradise, i samarbeid med TV 2 Sporten og EA Sports. Alle kampene spilles på PlayStation 3. Vinneren får et reisegavekort på 10 000 kroner, mens begge finalistene mottar mobilen Samsung Galaxy S III, en MadCatz MLG Pro-Circuit-spillkontroller og en pakke med spill fra Electronic Arts.

Siste fra forsiden