Sjekk inn på Hotel Dusk til våren

Nintendo har fortalt at eventyrspillet Hotel Dusk: Room 215 kommer til Europa denne våren.

Hotel Dusk: Room 215 er det neste spillet fra skaperne av Another Code. Dette er et eventyrspill for Nintendo DS, der vi følger den pensjonerte New York-politimannen Kyle Hyde. Året er 1979, og Kyle jobber som selger for Red Crown Company. En kald desembernatt bestemmer han seg for å ta inn på et mystisk hotell på et øde sted i ørkenen.

Slik utforsker du hotellet

Det viser seg raskt at ting ikke er helt som de skal på hotellet, og at fortiden snart kommer til å innhente ekspolitimannen, som forlot New York etter at bestevennen hans forsvant under mystiske omstendigheter. Andre gjester på hotellet inkluderer ei jente ved navn Milla, som tilfeldigvis har samme slags armbånd som Hydes venn hadde da han forsvant.

På den ene skjermen får du et oversiktskart, og på den andre ser du spillmiljøene i 3D. Disse kan du undersøke ved hjelp av stylusen, som i et typisk pek-og-klikk-eventyr. Spillet kommer med en rekke intrikate gåter, som er vevd inn i historien. Underveis kan du notere viktige opplysninger i Kyles notatblokk (ved hjelp av stylus-pennen), noe som kan komme godt med når mysteriet skal løses.

Hotel Dusk: Room 215 skal lanseres 13. april i Europa.

Siste fra forsiden