SK Gaming har fått nytt Counter-Strike: GO-lag

Den anerkjente klubben vender tilbake til Counter-Strike etter en pause.

SK Gamings nye CS: GO-lag:

  • Faruk «pita» Pita
  • Marcus «Delpan» Larsson
  • Jerry «xelos» Råberg
  • Simon «twist» Eliasson
  • Isak «cype» Rydman

Esportsorganisasjonen SK Gaming, som tidligere har huset store spillere som Patrik «f0rest» Lindberg, Christopher «GeT_RiGhT» Alesund, Abdisamad «SpawN» Mohamed og Emil «HeatoN» Christensen vender nå tilbake til Counter-Strike: Global Offensive-scenen. Dette skjer litt over ett år etter at de måtte gi slipp på sitt forrige Counter-Strike-lag.

Knabbet Lemondogs' lag

Det signerte laget er den tidligere lagoppstillingen til svenske Lemondogs, som bare for noen uker siden tok hjem sølvet i DreamHack Bucharest, og som nå er i finalen i den europeiske kvalifiseringsturneringen til MSIs Beat It!. Der møter de franske VeryGames.

Delpan forteller om overgangen fra Lemondogs til SK Gaming.

Av de fem spillerne har Delpan spilt i SK Gaming før, og dette er nok en av grunnene til at den tyske organisasjon har valgt nettopp dem. Det gjenspeiler seg også i administrerende direktør av SK Gaming, Alexander Müllers utsagn:

– Det har definitivt skjedd mye i CS:GO-scenen i det siste. Da Marcus («Delpan», spiller på laget, red.anm) kontaktet oss diskuterte vi det internt, og avgjørelsen ble tatt henholdsvis raskt. Dette er den rette muligheten for oss å komme tilbake til Counter-Strike. Laget er ekstremt motivert til de kommende turneringene, og en ting er sikkert: De har den riktige tenkemåten, og det betyr mye for oss, forteller direktøren.

Ny giv i miljøet

Det er nok ingen tvil om at dårlig økonomisk representasjon på turneringsfronten i CS:GO lenge har gjort at SK Gaming i stedet har fokusert på sine andre lag, noe som nå ser ut til å snu med Valves støtte i form av premiepenger.

Lemondogs står på sin side nå igjen med kun sitt League of Legends-lag, som har gjort det sterkt det siste året.

Les også: Svensk TV6 lager reality-tv med NiP

Siste fra forsiden