Telialigaen - Rocket League

– Skal bli deilig å vise Celestial hvem som er sjefen

Playwells «Andey» med stor selvtillit før første Rocket League-runde.

Sindre Stien/Good Game

Playwell og Celestial Gaming endte begge på 3./4. plass i høstens Rocket League-sluttspill i Telialigaen. Torsdag møtes de i vårsesongens innledende runde, og lagene sikter på å starte det nye året med et brak.

– Celestial Gaming er bare noen tryhards som undervurderer andre lag, smeller det fra Andreas «Andey» Groven når Gamer.no tar kontakt.

Den breiale Playwell-spilleren er som vanlig ikke redd for å gå knallhardt ut mot konkurrentene. Tiden vil imidlertid vise om det er så klokt å gi Celestial ekstra motivasjon før kampen.

Du kan se kampen hos Bamble DreamTeam på Twitch fra klokken 22:00 på torsdag 30. januar.

Stabilitet og rutine

«Andey» er ikke redd for å smelle med kjeften.
Sindre Stien/Good Game

Playwell er blant ytterst få lag som går inn i Telialigaens vårsesong uten å ha gjort noen lagendringer siden i høst. Dermed slipper gutta å gjøre nevneverdige justeringer, og om de kan fortsette der de slapp bør dette bli nok en solid sesong.

Disse spiller for Playwell

Vis mer

Kim Alexander «kimy0» Hermansen
Casper «Sacred» Sperrevik
Andreas «Andey» Groven

Kampen mot Celestial på torsdag byr på Playwells første store test, og resultatet blir trolig en god pekepinn på hvorvidt laget har beholdt formen fra i fjor. Skal vi tro «Andey» er det ingen tvil om hvordan kampen vil gå, og Playwell-spilleren har ikke latt seg imponere av motstanderens prestasjoner i forkant av sesongen.

– Celestial sammenligner Ranked-kamper (mot tilfeldig motstand, journ.anm) med turneringer og treningskamper mot andre topplag. Det skal bli deilig å vise hvem som er sjefen, konstaterer Groven.

Seier og tre poeng bør, om mulig, gi gutta enda bedre selvtillit. Det kan komme svært godt med for kampen mot Nordavind uken etter.

Les også: – Den klart mest konkurransedyktige sesongen som har vært »

Et svekket Celestial?

«Inferno» tror Celestial kan nå langt også denne sesongen.
Sindre Stien/Good Game
Les også
Anmeldelse: Rocket League

Etter et knepent finaletap våren 2019, ble høstens sluttspill et lite steg bakover for Celestial. Laget har nå gjort endringer, med introduksjonen av danske «BePeak», men spørsmålet er om det har blitt litt mye frem og tilbake for gutta i vinter.

Disse spiller for Celestial

Vis mer

Richard «Tater» Strømland
Jørgen «Inferno» Klaastad
Casper «BePeak» Nørgaard

Tross en periode med usikkerhet rundt lagoppstillingen melder Jørgen «Inferno» Klaastad om solide resultater i det siste – også i treningskamper mot andre lag fra Telialigaen. Dermed ligger vi an til et spennende oppgjør torsdag, der Celestial-gutta er klare for å sende «Andey» hjem med halen mellom beina.

– Jeg tror den kampen skal gå relativt greit. Det er jo alltid lov å slenge litt med leppa, men vi får håpe «Andey» legger seg litt flat etter kampen på torsdag, forteller en selvsikker Klaastad til Gamer.no.

Ettersom «Inferno» og kompani møter antatt svakere motstand i runde to, har gutta litt mer tid til å finpusse på samspillet dersom det likevel skulle bli tap for Playwell. I vår forhåndstitt på sesongen stilte Rocket League-guru «Taffel» imidlertid spørsmålstegn ved motivasjonen til Celestial, og dersom han har rett kan et nederlag raskt skape trøbbel for veien videre.

Spennende første runde

Slik spilles første runde av Telialigaen i Rocket League

Vis mer

Kl. 20:00: Granit - Fact
Kl. 20:00: Nordavind - Major Militia
Kl. 20:00: Operation Archery - Amorphic
Kl. 21:00: Gemini - Razzle Dazzlers
Kl. 22:00: Celestial - Playwell

Alle kampene spilles torsdag 30. januar.

Terminliste »

Ved siden av Celestial mot Playwell lokker Telialigaens første Rocket League-runde med nok av spennende kamper. Regjerende seriemester Nordavind åpner sesongen med det som bør bli en enkel kamp mot Major Militia, mens nykommeren Amorphic skal prøve å hevde seg mot veletablerte Operation Archery.

Ellers møter Granit-gutta Fact Revolution i en kamp som våre eksperter tror at skal gå i førstnevntes favør. Vi får også en første kikk på det stjernespekkede Gemini, som møter høstens sølvemedaljevinner, The Razzle Dazzlers, i det som lover å bli et skikkelig toppoppgjør.

Du kan se kampene på Twitch-kanalen til Bamble DreamTeam fra klokken 20:00 på torsdag. Sendingen starter allerede 19:00, med en forhåndskikk på sesongen i Overtime Telialigaen.

Siste fra forsiden