Skap dine egne eventyr i Ryzom Ring

Ryzom Ring er en gratis ekspansjonspakke til Ryzom, som lar spillere selv ta kontroll over innholdet.

Etter mer enn to år i produksjon har Nevrax nå sluppet Ryzom Ring, en gratis ekspansjonspakke til The Saga of Ryzom. Dette er et massivt flerspillerrollespill satt til en fantasiinspirert fremtid hvor sverd og magi går hånd i hånd med høyteknologi.

Det som gjør denne ekspansjonspakken spesiell er hvordan den lar spillere skape, dele og lede egne historier og eventyr. Alt gjøres ved hjelp av et kraftig og intuitivt verktøy, hvor ingenting er mer enn et par museklikk unna.

Spillet, inkludert ekspansjonspakken, kan lastes ned fra det offisielle nettstedet. Du kan prøve det gratis i en ubegrenset tidsperiode, og uten å oppgi kredittkortnummer eller annen betalingsinformasjon. Prøvekontoer foregår i en begrenset del av verdenen, og du får ikke delta i spillerskapte eventyr, kun ferdige eksempler. Skaperverktøyet har imidlertid alle funksjoner tilgjengelig, om enn med en begrenset mengde skapninger og omgivelser å leke med. Om du bestemmer deg for å abonnere oppgraderes prøvekontoen umiddelbart til en fullverdig konto, og alle muligheter låses opp.

I forbindelse med denne lanseringen har det også blitt satt opp en helt ny server ved navn "Cho". Dette for å gi nye spillerne en mulighet til å være med å prege en server fra starten av, med alt det innebærer.

Siste fra forsiden