Fallout - sesong 2

Skaperne av Fallouts TV-serie lover å ha med Deathclaws i neste sesong

Amazon

TLDR

  • TV-serien basert på Fallout inkluderer mange kjente elementer fra spillene, men det ikoniske Deathclaw-monsteret ble utelatt fra første sesong.
  • Serieskapere har bekreftet at Deathclaws vil introduseres i den kommende sesongen, noe de hadde planlagt å gjøre tidligere, men bestemte seg for å vente med for å «gjøre det skikkelig».
  • I et intervju hintet seriesjef Jonathan Nolan også om «et bestemt sted» fra spillene har har veldig lyst til å utforske i serien.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

TV-serien basert på Fallout inkluderer, ikke uventet, haugevis av kjente elementer fra spillene. Noen ting fikk imidlertid ikke plass i den første sesongen, som for eksempel de ikoniske Deathclaw-monstrene.

I stedet vil disse dukke opp i fortsettelsen, har serieskaperne avslørt.

LES OGSÅ: En ny sesong med Fallout er på vei »

Advarsel: Artikkelen inneholder mindre avsløringer fra Fallout-seriens siste episode.

I et intervju med nettstedet The Wrap tok Graham Wagner, medprodusent på serien, opp nettopp Deathclaws. Han forteller at teamet opprinnelig ønsket å ta med fiendene i den første sesongen, men at det til slutt ble bestemt å holde dem igjen.

– Vi hadde lyst til å ha Deathclaws, men vi ville ikke bare kaste dem bort. Det er en såpass viktig greie. Vi ønsket å spare noen ting for sesong to for å gjøre det skikkelig, ikke bare slenge det på den massive utbyggingen av verdenen som vi allerede måtte gjøre i første sesong. Så i sesong to er vi veldig spent på å endelig takle et av de mest ikoniske elementene fra spillene, sa Wagner.

En Deathclaw slik de ser ut i Fallout 4.
Bethesda

Geneva Robertson-Dworet, en annen av seriens sjefsprodusenter, la til at det var viktig å ikke bare slenge på referanser i hytt og vær.

– Vi ville ikke at serien skulle se ut som om den ble skrevet av folk som liksom bare hadde brukt ti sekunder på å lese Wikipedia-siden for Fallout og ikke gadd å ta med mer obskure referanser. […] Forhåpentlig blir ikke fans sure fordi vi ikke har tatt med absolutt alt, men vi håper de blir med videre og at vi får en sesong nummer to hvor vi kan få med disse tingene på skjermen.

Den første sesongen snek likevel med et lite frempek til Deathclaws, i form av en hodeskalle i en av sesongens aller siste scener. Teamet inkluderte også et mulig hint om hvor ferden går når serien fortsetter, idet Hank MacLean ankommer en by som kan minne om New Vegas.

Seriesjef Jonathan Nolan ville ikke røpe nøyaktige detaljer i intervjuet med The Wrap. Han sa imidlertid at det er et bestemt sted fra spillene han har lyst til å inkludere.

– Det er et bestemt sted som er veldig viktig for meg som hadde vært utrolig spennende å utforske dersom vi får sjansen, sa Nolan.

Vi lot oss rive med av den første TV-sesongen med Fallout. Vår egen Espen Jansen beskrev serien som «herlig kaos» i sin omtale, og landet på åtte av ti poeng på karakterskalaen.

LES OGSÅ: Bethesda har avslørt ferdighetsnivået til figurene fra Fallout-TV-serien »

Siste fra forsiden