Skjermbilder fra Halo 2

Halo er en av de mestselgende spillene til Xbox siden lanseringen i fjor. Med mengder av god kritikk fra både presse og spillere hadde egentlig ikke utviklerne noe annet valg enn å lage en oppfølger.

På X02 messen i New York i for en tid tilbake ble det kunngjort av Microsoft Corp. at oppfølgeren til førsteperson-action-skytespillet er under utvikling og planen er å ha det klart i god til før julehandelen setter inn i år.

Halo 2 vil inneholde alt du elsket med originalen, men med en helt ny spillmotor som gjør det mulig for utviklerne å gå dypere inn i detaljene. Som i sin forgjenger tar du rollen som Master Chief, en supersoldat med helt spesielle gener. Han er den eneste som har klart å bekjempe en koalisjon av utenomjordiske vesener, som er på tokt her på jorden. Halo 2 vil sette en ny standard for grafikk og intensivitet, når din mann og hans styrker skal gjøre seg ferdige med denne koalisjonen kalt Covenant. En rekke nye fiender vil også dukke opp. Nye våpen og dobbelt så mange kjøretøyer står klare til din disposisjoner, og det vil endelig være mulig å spille det på nett sammen med andre ved hjelp av en helt nydesignet Internett-støtte via Xbox Live. Multiplayer-mulighetene du så i Halo var bare en smakebit på hva du vil oppleve i oppfølgeren, meldes det på Bungie.net.

Hva kan en annet si, enn at dette er en av Xbox-konsollets største hendelser. Her i Los Angeles fikk vi se herligheten live, og en rekke skjermbilder har blitt publisert i kjølevannet av det. Her har du dem.

Siste fra forsiden