Skjermbilder fra Knights of the Temple

Knights of the Temple er enda et action/adventure-spill. Denne gangen er det den svenske utvikleren Starbreeze som står bak. De har omtrent 20 mann som har jobbet med spillet i over ett år.

Spillet er satt i middelalderen og dreier seg rundt en korsfarer. Du skal slite deg gjennom et langt og blodig korstog. Noen ganger kjemper du i den virkelige verden mot andre mennesker. Andre ganger siger du inn i en drømmeverden, en slags annen dimmensjon, hvor du kjemper mot spøkelser, zombier og andre uhumskheter.

Spillet vil foregå i tredjeperson og vil til stor grad gå ut på sverdkamp. Du har også tilgang til pil og bue. Når du velger å bruke den vil du se siktingen i førsteperson. Spillet vil gi spilleren muligheten til å utkjempe virkelig blodige kamper. Blod og gørr vil sprute, kroppsdeler vil fly. Som verktøy for å oppnå dette blodbadet vil du få tilgang til store mengder våpen, alt fra økser og sverd til pil og bue eller klubber. Det skal ikke mangle på ting å ta seg til heller. Det loves mengder med brett og oppdrag i spillet. Nedlastbart materiale vil være tilgjengelig for de spillerne som bruker Xbox og har installert Xbox Live. Spillet er ventet å komme på markedet første kvartal 2004. Det vil komme på alle plattformer.

Siste fra forsiden