Skråblikk på andre verdenskrig?

Brat Designs har avslørt at de jobber med et førstepersons skytespill hvor handlingen er lagt til andre verdenskrig. Navnet Toon Army tilsier imidlertid at det ikke er snakk om et helt vanlig skytespill.

"Et førstepersons skytespill basert på andre verdenskrig" - setningen i seg selv skulle være nok til å aktivere gjespemuskelen hos mange. Brat Designs, selskapet bak det kommende skytespillet Breed, ser ut til å ha innsett dette, og som resultat har de valgt en litt annen innfallsvinkel enn de fleste utviklere av liknende spill.

Toon Army er nemlig et spill fullspekket med humor. Spillet følger GI John Doe gjennom Afrika og Europa, i stadig kamp mot slemmere og slemmere nazister. Gameplaymessig ser Toon Army til å låne litt fra Battlefield 1942, og spillet inneholder en rekke brukbare kjøretøy, som for eksempel tanks, båter og fly. I tillegg vil du kunne ta kontroll over artilleristillinger, maskingeværposisjoner og så videre.

Miljøene skal være interaktive, og bygninger, broer og alt det andre som måtte befinne seg på dem skal være fullstendig ødeleggbart. Spillet vil inneholde mulighet for opp til 32 datastyrte eller menneskelige spillere på en gang, og flere ulike flerspillermodus.

Toon Army skal komme til PC og konsoll, og det blir spennende å se om Brat Designs får håvet inn en utgiver i det konservative spillmarkedet. Noen utgivelsesdato er ikke offentliggjort, men Toon Army ser ut til å være godt inne i utviklingen, noe vi kan se av den nylig utgitte videoen fra spillet. Den er på 33.7 MB og inneholder et minutt med video fra gameplayet. Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden