StarCraft II - Red Bull Battle Grounds: Detroit

Skuffende resultat for «Snute»

Nordmannen nådde ikke helt opp i helgens viktige turnering.

«Snute» kom seg ikke til topps i Red Bull Battle Grounds.
Red Bull

Det var svært viktig at Jens «Snute» Waller Aasgaard skulle prestere godt under helgens Red Bull Battle Grounds: Detroit om han skulle ha noe håp om å nå sluttspillet i WCS. Dessverre endte nordmannen opp med et middelmådig resultat.

Slått ut av «StarDust» - igjen

Etter å ha spilt solid i turneringens innledende runder, møtte han nemlig Son «StarDust» Seok Hee i kvartfinalen. Den koreanske protossen hadde allerede eliminert Snute fra WCS Europe tidligere samme uke, og etter noen intense kamper slo han Snute ut av en viktig turnering for andre gang på kort tid.

Dermed får Snute med seg rundt 5000 kroner, samt 250 WCS-poeng. Det er nettopp disse poengene som er avgjørende for om Snute kommer seg til WCS-sluttspillet i november. Selv om 250 poeng er greit å ha med seg videre, hadde nok den norske zerg-spilleren håpet på en litt større sum i helgens turnering.

Til slutt ble det koreanske Choi «Polt» Seong Hun som stakk av med seieren i Red Bull Battle Grounds: Detroit.

Siste håp til helgen?

Dermed er sjansene Snute har for å komme seg til et WCS-sluttspill allerede ganske små. Om han skal ha noe som helst håp om å samle inn nok poeng, må han trolig ha en topplassering i IEM Season IX - Toronto, som går av stabelen torsdag 28. august. Om han klatrer helt til topps der vil han kunne få med seg 750 poeng, noe som ville bedret sjansene hans betraktelig.

Like viktig er det kanskje at hans bitreste motstandere i poengstriden, deriblant Yang «Pigbaby» Hee Soo og Mun «MMA» Seong Woo, går på en smell når de spiller sine gjenværende kamper i WCS i ukene som kommer.

Om du vil se kampene mellom Snute og StarDust, kan du se dem i vinduet under. Den avgjørende kampen starter rundt 03:25:30.

Vi arrangerer for tiden en casting-konkurranse.
Hvem synes du burde bli våre nye StarCraft II-castere?

Siste fra forsiden