League of Legends

Slår ned på drittslenging i League of Legends

Riot fjerner muligheten til å snakke til motstandere under kampen.

Riot Games

League of Legends-skaper Riot Games har fått nok av rapporter om drittslenging i spillet sitt. Nå går utvikleren drastisk til verks for å bukt med problemet.

League of Legends.
Riot Games

I et innlegg på sine nettsider skriver Riot at all-chat – kanalen for å snakke til alle spillere i kampen, også motspillere – fjernes. Teamet erkjenner at kanalen også kan være god å ha, men mener den skaper for mange negative opplevelser.

– Mens all-chat kan være en kanal for morsomme sosiale interaksjoner mellom lag, og i tillegg by på leken erting, veier ikke de positive sidene opp for det negative, forklarer Riot.

Endringen skjer som del av den kommende 11.21-oppdateringen, og blir den eneste justeringen som skjer med spillets chat-funksjonalitet. Lagkamerater kan fortsatt snakke seg imellom, og man kan fortsatt bruke «emotes» og snakke til motspillere etter kampen er over.

Riot erkjenner at det også foregår mye grums i lag-chat, men mener muligheten til å kommunisere med lagkamerater er for viktig til å fjerne.

– Vi vet at dette suger for de av dere som bare har lyst til å si fine ting om motstanderfigurens «skin», eller spørre om dansefest i Baron-gropa. Men vi mener byttet er verdt det for å kutte ned på den stadig voksende negativiteten som all-chat har skapt i spillene deres.

Riot har ikke satt noen dato for patch 11.21.

LES OGSÅ: Amazon med helomvending rundt bytte av New World-servere – spillere raser »

Siste fra forsiden