Slik blir den nye utvidelsen til World of Warcraft

World of Warcraft: Cataclysm

Nå blir det enklere å rekke hjem til middag i Ironforge.

Blizzcon gikk av stabelen i helga, og Blizzard vet å overaske fansen. Fredag kveld annonserte nemlig Blizzard den nye utvidelsespakken til Wow. World of Warcraft: Cataclysm.

Det hadde gått rykter om en ny utvidelse en stund, men ingen var klare for hva Blizzard dukket opp med første kveld på Blizzcon. Ikke engang et år har gått siden Wrath of The Lich King kom ut, og folk kan allerede begynne å sikle etter denne nye utvidelsespakken. Blizzard selv sier at det vil ble en av de mest spektakulære og innholdsrike utvidelsene så langt.

Nytt liv i Kalimdor og Eastern Kingdoms

Med to nye raser, Gobliner og Worger, vil spillere få muligheten til å oppleve hele eventyret på nytt. Cataclysm vil ikke introdusere noen nye store områder, men vil gjøre om på dem vi allerede kjenner. Etter mange år i hvile har dragen Deathwing kommet tilbake for å hevne seg på de som nå lever i Azeroth. Han er mektig, og vil legge Azeroth i ruiner. Gamle områder designet for ferske spillere vil nå kunne bli omgjort til høy-nivå områder spekket med nye fiender og quester.

Det er snakk om en total oppussing av Azeroth, og mange vil si at det er på tide en forandring kom. Mange områder har vært livløse de siste årene, og Blizzard håper å puste liv inn i Kalimdor og Eastern Kingdoms nå som nye og gamle helter må returnere dit for å slå en ny, og mektig fiende. Man vil også få noen nye soner, og total vil det bli åpnet syv stykker: Twilight Highlands, Mount Hyjal, Deepholm, Uldum, Gilneas, The Lost Isles og Sunken City of Vash'jir.

Flere klasser enn tidligere

Det skal bli mulig å komme seg opp til level 85, og man har nye systemer for både achievements, og for levling. Mange vil starte nye karakterer ettersom klassekombinasjonene vil bli flere. Det vil si at gamle raser kan nå spille forskjellige klasser enn de kunne før. De helt nye rasene, Gobliner og Worger gjør også sitt for å hente nye spillere inn i Wow. Gobliner hører til Horden, mens Worgene slår seg til Alliansen. I tillegg blir det en ny sekundær profesjon, arkeologi, som gir deg mulighet til å grave fram verdifulle skatter.

Antagonisten, Deathwing.

Egen undervannsmount

Det vil også bli åpnet for å kunne fly i Eastern Kingdoms og Kalimdor. Dette er en kjærkommen forandring, og vil gjøre det en smule enklere å komme seg hjem til Ironforge til middag.

Det vil også bli introdusert en egen undervannsmount. Når det kommer til raids så lover Blizzard mange nye områder man kan utforske. Det er også snakk om å bringe tilbake både Ragnaros og Onyxia, som mer erfarne spillere allerede har stiftet bekjenskap til.

World of Warcraft: Cataclysm vil ha en permanent effekt på alle som spiller wow, uansett om de kjøper det eller ei. Områdene vil bli forandret når utvidelsespakken kommer ut, og Blizzard lover at alle som spiller wow, uansett nivå, vil føle forandringen. Hvis du eier Cataclysm vil du få tilgang til de høyere nivåene, nye områder og nye raser. Det er ikke fastsatt noen utgivelsesdato enda, men det ser ut til at Cataclysm vil komme i butikkene i løpet av 2010.

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden