E-sportdagen 2018

Slik blir E-sportdagen 2018

Gratis fagdag på Telenor Expo mandag 13. august.

Fra E-sportdagen i fjor.
Eivind von Døhlen/Gamer.no

BEKREFTEDE FOREDRAGSHOLDERE:

Vis mer

Kulturminister Trine Skei Grande (V)
Innledning om holdninger, hets og mobbing på nett.

Norges Skiforbund

Alpinsjef Claus Ryste forteller om jobben med Attacking Vikings og hvordan de sikrer trivsel og plass til alle i en gruppe med individualister.

DNB
Eirik Henriksen snakker om kravet til profesjonalitet i sponsorobjekter, hva banken ser etter og hvorfor holdninger er viktig.

KANDU
Styremedlem Andreas Aanerud forteller hvordan man bygger et miljø å føle seg hjemme i, enten det er The Gathering eller klubben din.

Åssiden Idrettsforening
Daglig leder Sverre Fredriksen skal snakke om kulturbygging i idrettslag.

Spillforsker Rune Mentzoni
«Alle ser at Jeppe spiller, men ingen spør hvorfor» heter foredraget som tar for seg noen av årsakene til at problemspilling oppstår.

Riddle Esportsenter

Mohammed Barzinje fra Riddle og Ole Martin Gjestad fra Sarpsborg kommune snakker om sitt nye e-sporttilbud til lokal ungdom. Du får høre hvorfor de har inngått samarbeid og hva de vil oppnå.

Thea Melise Fredstad
Deltakelse i et lag eller et miljø er for mange en viktig del av å finne sin plass i livet. Thea deler sin historie om hvordan det var å mangle dette og hvordan hun fant et sted å føle seg hjemme.

Mandag 13. august er det duket for en ny fagdag med e-sport som tema. Telenor gir oss E-sportdagen i samarbeid med Gamer.no.

Tittelen på årets konferanse er «Gode verdier trumfer gode strategier».

I løpet av dagen skal vi blant annet se:

  • Hvordan miljøer knyttet til gaming og e-sport kan være viktige samlingspunkter
  • Viktigheten av at disse miljøene er inkluderende
  • Eksempler på hvordan man kan få til dette

Nøkkelen til suksess ligger ikke nødvendigvis bare i det sportslige, men også i hvordan gruppen fungerer sammen og hva slags appell man har til potensielle sponsorer.

Fagdagen avsluttes med en paneldebatt mellom Thea Melise Fredstad, Ole Martin Gjestad (Sarpsborg kommune) og Sverre Fredriksen (Åssiden). Erling Rostvåg fra Telenorligaen er ordstyrer.

På E-sportdagen 2018 får du møte alt fra utøvere, fagfolk fra bransjen, kommersielle aktører og nøkkelpersoner fra idrett og utdanning. E-sportdagen er en utmerket arena for å bygge nettverk.

Registrering/innsjekk starter klokken 08:30 på Telenor Expo på Fornebu og man reserverer setet og sikrer egen badge ved å melde seg på via påmeldingsskjemaet under innen søndag 5. august.

Følg arrangementet på Facebook for oppdateringer på foredragsholdere.

Siste fra forsiden