Slik blir Mario Kart 8 Deluxe

Ny trailer avslører mer informasjon om det viltre, nye Switch-spillet.

Nintendos egne spillserier er nok hovedgrunnen til at mange går til anskaffelse av nye Nintendo-konsoller i det hele tatt, og i den forbindelse er Mario Kart-serien et viktig bidrag i den kommende Switch-seleksjonen. Nå foreligger det en ny trailer som gir oss mer innblikk i hva Mario Kart 8 Deluxe skal servere av fartsfylte sprell.

Traileren, som du kan se øverst i artikkelen, viser oss blant annet de ulike Battle-modusene. Blant disse er Balloon Battle og Bob-omb Blast, som begge blir å finne i Mario Kart 8 Deluxe.

Lar deg sette spillere i fengsel

Ikke minst får vi også se den helt nye Renegade Roundup-modusen, som dukker opp for første gang i det nye spillet. Denne modusen innebærer at ett lag skal prøve å fange det andre laget og sette dem i fengsel innen en gitt tidsfrist. Det andre laget kan befri andre spillere på samme lag.

Nintendo

Shine Thief-modusen presenteres også i traileren, en funksjon som først ble introdusert i Mario Kart: Double Dash! og som går ut på å stjele det kjente Shine Sprite-samleobjektet fra Mario-spillene og holde på det så lenge som mulig.

Ellers er Mario Kart Wii-modusen Coin Runners også på plass. Denne går ut på å samle inn flest mulig mynter i konkurranse med andre spillere på de ulike Battle-arenaene. Av andre nyheter har Mario Kart 8 Deluxe en ny styreassistanse-funksjon for nybegynnere som gjør det litt enklere å holde seg på banen, og ikke minst kan man denne gangen bære to gjenstander på samme tid under løpene.

Mario Kart 8 Deluxe byr ellers på alt det samme innholdet som Wii U-versjonen, inkludert ekstrainnholdet, men har en rekke nye baner og figurer. Spillet lanseres til Nintendo Switch den 28. april.

Switch er enn så lenge en ren spillkonsoll: Maskinen kan imidlertid snart få flere bruksområder »

Siste fra forsiden