– Slik blir Red Dead Redemption 2

En bunke nye opplysninger om spillet har dukket opp i lekkasje.

Rockstar

Med unntak av et par sparsomme trailere fra Red Dead Redemption 2 har Rockstar holdt kortene tett til brystet, men nå ser det ut til at vi har fått mer innsikt i hva spillet skal by på. Nettstedet Trusted Reviews har nemlig fått tak i det som skal være lekkede dokumenter fra utviklingen av spillet, og der er det mange godbiter.

Nettstedet fikk tak i dokumentene for flere måneder siden, men lot være å lage en sak fordi de fant opplysningene grunnløse. Siden den gang har mye av informasjonen imidlertid blitt underbygget av Rockstars egne kunngjøringer, som gir det hele mye mer troverdighet.

En av de interessant opplysningene som kommer fram av dokumentene er at Red Dead Redemption 2 visstnok skal kunne spilles i førstepersonsperspektiv både i enspiller- og flerspillermodus. Med tanke på at dette er en funksjon man allerede finner i Grand Theft Auto V fremstår ikke dette som urealistisk.

Rockstar

Heftig flerspiller og mye aktiviteter

Ellers inneholder dokumentene flere opplysninger om den allerede bekreftede flerspillerdelen i spillet. Denne delen vil blant annet by på tre moduser kalt «Battle Royale», «Revive and Survive» og «Money Grab».

Førstnevnte burde være et ganske kjent konsept, og er formodentlig en PUBG-aktig modus. I Revive and Survive kjemper to lag mot hverandre, hvor man har et begrenset antall ganger man kan vekke hverandre til live igjen, mens Money Grab går ut på at to lag kjemper om å få fatt i pengesekker som må bringes tilbake til en base.

Ellers skal spillet ifølge dokumentene by på mange nye aktiviteter man kan bedrive i den åpne verdenen, deriblant gullgraving, fisking, gjeting av dyr og samling av planter og urter man kan lage ting av. Det skal også være rikelig med ikke-spillbare figurer som befolker verdenen og som driver butikker og utfører andre typer aktiviteter.

Alt må ennå tas med en klype salt, men det er som sagt god grunn til å feste en viss lit til opplysningene. Red Dead Redemption 2 har blitt utsatt en del ganger, men fikk nylig slippdatoen 26. oktober.

Se de nyeste skjermbildene fra Red Dead Redemption 2 »

Siste fra forsiden