Slik deltar du!

Guide til hvordan du skal bli med i konkurransene.

Har du tenkt å delta i en av konkurransene? Her er en guide som forteller deg hvordan du skal gå frem.

Steg 1: Registrere seg

Trykk her for å gå til registreringssiden..

Du vil få opp dette skjermbildet:

Steg 2: Logg deg inn

Du logger deg inn ved å fylle inn brukernavnet og passordet du registrerte deg med. Innloggingsboksen ligger til høyre på siden av www.gamersparadise.no.

Steg 3: Velg turneringen du vil delta i

Steg 4: Delta i turneringen

Du deltar ved å klikke på "Delta i turneringen". Her må også alle lese reglene (eventuell mappool, altså liste over banene som skal spilles finner du også i reglene og infoboksen på brackets).

Les også
Dette er vinneren av den første Hearthstone-sesongen i Telenorligaen

Steg 5: Brukernavn

Når du har trykket deg inn på "Delta i turneringen" så kommer du til deltagelsesvinduet (vises nedenfor), her fyller du inn hva nicket/brukernavnet ditt er ingame (i spillet) og trykker på "join".

Steg 6: Rapportering av kampene

Du finner knapp for å rapportere kamp i rødt på brackets (se bilde ovenfor på steg 4). Du har også en rapporteringsknapp på brukerpanelet ditt, hvor du kommer direkte til ladder-rapportering, men som også har link til rapportering for turneringene.

Når du har trykt på "rapporter kamp" så kommer du enten til ett vindu der du rapporterer kampen, eller aksepterer den (avhengig om du eller din motstander er førstemann til å rapportere)

Rapporteringsvinduet (som du kommer til hvis du er førstemann til å trykke på rapporter): Her legger du inn antall runder vunnet og trykker på rapporter.

Aksepteringsvinduet (som du kommer til hvis motstander har rapportert kampen først): Her har du 2 valg, du kan enten akseptere stillingen ved å trykke på "fullfør rapportering", eller hvis du mener stillingen er feil rapportert, så kan man klage på den ved å trykke på "Dispute Match Results".

Vi vil tilby konkurranser i flere spill, men de fire hovedturneringene er i fotballspillet FIFA 11, skytespillet Crysis 2, strategispillet Starcraft 2 og bilspillet Gran Turismo 5. FIFA- og Gran Turismo-turneringene vil foregå på PlayStation 3, de to andre har PC som plattform. Du kan delta ved å trykke her.

Når kampen er blitt akseptert så blir brackets oppdatert automatisk.

For videre spørsmål, så kan man legge inn en support-ticket, denne blir da lagt til i en kø hvor adminene besvarer kontinuerlig.

Good Luck, Have Fun

Siste fra forsiden