Counter-Strike: GO / Dreamhack Winter

Slik følger du Counter-Strike på DreamHack Winter denne uka

Topplagene kjemper om en premiepott på to millioner kroner.

Bilde fra Dreamhack Winter 2014.
Abraham Engelmark

DreamHack Open 2015 avslutter sine turneringer for året med DreamHack Winter 26.-29. november i Jönköping i Sverige. Denne gangen samarbeider DreamHack Winter med FACEIT, noe som betyr at sluttspillet i Counter-Strike: Global Offensive-avdelingen av FACEIT avgjøres denne helgen.

Gruppe A:

Vis mer

Virtus.pro

Team Liquid

Team SoloMid

Legacy

Gruppe B:

EnVyUs

Luminosity

Fnatic

Ninjas in Pyjamas

Til sammen er det åtte lag som kjemper om en samlet premiepott på omkring to millioner kroner. Counter-Strike-lagene har kvalifisert seg gjennom seriespill hos FACEIT. Seriespillet besto av tre avdelinger, hvor fem lag fra Europa, et lag fra Nord-Amerika, et lag fra Sør-Amerika og et lag fra Oseania ble kvalifisert.

De fem kvalifiserte lagene fra Europa er: Virtus.pro, EnVyUs, Team SoloMid, Fnatic og Ninjas in Pyjamas. De tre resterende lagene er: Team Liquid (Nord-Amerika), Luminosity (Sør-Amerika) og Legacy (Oseania).

Lagene er fordelt i to grupper. I gruppespillet vil det være best-av-én kamper, mens de avgjørende kampene i gruppespillet, semifinalene og finalen spilles som best-av-tre.

Nordmann skal analysere kampene

Halvor «vENdetta» Gulestøl.

Halvor «vENdetta» Gulestøl har rollen som analytiker under DreamHack Winter, og skal analysere oppgjørene sammen med et lag av analytikere og eksperter innenfor Counter-Strike-miljøet.

Gulestøl har markert seg mer og mer innenfor analyser og kommentering av Counter-Strike dette året. Han har blant annet vært med som observatør og analytiker under Copenhagen Games, Gfinity Masters i London og ESL One i både Köln og Katowice i fjor.

Halvor «vENdetta» Gulestøl vil bli den eneste nordmannen på DreamHack Winter denne gangen, ettersom G2 Esports med Joakim «jkaem» Myrbostad og Håvard «rain» Nygaard i spissen ikke klarte å kvalifisere seg til sluttspillet.

De første kampene i gruppespillet starter torsdag 26. november klokken 13:00 og du kan følge alt via Dreamhacks Twitch-kanal her på GamerTV.

Torsdag, 26. november
13:00 Virtus.provs. LegacyBO1
14:30 Team Liquidvs. TSMBO1
16:00Gruppe A - «Winners' match»BO1
17:30 EnVyUsvs. NiPBO1
19:00 Luminosityvs. fnaticBO1
20:30Gruppe B - «Winners' match»BO1
Fredag, 27. noveber
12:00Gruppe A - Eliminieringskamp BO3
15:00Gruppe B - Eliminieringskamp BO3
18:00Gruppe A - Avgjørelseskamp BO3
21:00Gruppe B - AvgjørelseskampBO3
Lørdag, 28. november
14:00Semifinale nr.1 (B1 vs. A2)BO3
17:00Semifinale nr.2 (A1 vs. B2)BO3
21:05Finale BO3

Siste fra forsiden