Slik følger du E3 på Gamer.no

Se oversikt over alle pressekonferansetidene.

Audun Rodem, Gamer.no

I år som i fjor har vi i Gamer.no tenkt å følge E3 med argusøyne den neste uka. Du vil se at alt havner på forsiden, men om du kun vil ha E3-stoffet den neste uken er det også mulig via vår samleside. Der er alt som har med E3 å gjøre:

Her er vår E3-samleside »

Slik er planen vår for årets dekning:

Jevnlige og aktuelle nyhetsartikler

De store pressekonferansene resulterer som oftest i en rekke nye annonseringer og overraskelser. Vi kommer til å sitte oppe og følge samtlige konferanser for å dekke disse begivenhetene mens de skjer. Vi vil også ha lenker direkte til konferansene på toppen av forsiden når de skjer. Her er alle konferansetidene:

Dag og tidspunkt (norsk tid)Hvem
Lørdag 9. juni - 20:00EA
Søndag 10. juni - 22:00Microsoft
Mandag 11. juni - 03:30Bethesda
Mandag 11. juni - 19:00Square Enix
Mandag 11. juni - 22:00Ubisoft
Tirsdag 12. juni - 00:00PC Gaming Show
Tirsdag 12. juni - 03:00Sony
Tirsdag 12. juni - 18:00Nintendo Direct

Sniktitter og intervjuer fra Los Angeles

I år har vi sendt to skribenter over fjorden til Los Angeles for å farte rundt og prøve de nye spillene, og selv om vi ikke kan snakke så høyt om alt ennå har vi mange kule avtaler på planen. Espen Jansen og Andreas Klebo-Espe skal få se på mye spennende der nede, og vil formidle det til oss.

Kommentarer om begivenheter

E3 er en typisk anledning for å ta tempen på hva vi kan vente oss av de største spillselskapene i tiden fremover. Vi vil følge med og gi våre syn på strømningene som skjer i bransjen gjennom kommentarartikler både under og etter.

Siste fra forsiden