Slik gjennomfører vi supporterturneringen

Kvalifiseringen starter kort tid etter lansering av FIFA 13.

Om få uker starter det vi kaller «Norges beste supporterklubb». Dette er en FIFA 13-turnering på PlayStation 3 hvor to supportere fra hver eliteserieklubb samarbeider om å vinne heder og ære med sitt favorittlag. Hvert lag skal spille fra sin respektive pub, og de beste flys inn til en spennende finale med publikum og storskjerm i Oslo sentrum.

Kvalfisering på nett eller lokalt

Hovedturneringen er altså basert på samarbeid, men det er først kvalifiseringsrunder og de spilles en-mot-en. Det er to måter du kan kvalifisere deg på:

Du kan enten melde deg på onlinekvalifiseringen som starter 1. oktober eller du kan ta kontakt med supporterklubben for ditt favorittlag for å høre når de skal arrangere sin kvalifisering. Vinneren av onlinekvalifiseringen og vinneren av den lokale kvalifiseringen er de som skal spille sammen senere.

Vi har i utgangspunktet satt et tak på 64 påmeldte per lag i onlinekvalifiseringen. Det betyr at vi trenger seks runder per lag for å kåre 16 vinnere. Hver runde har en frist for når resultat eller klage kan sendes inn. Her er tidsplanen:

  • Runde 1 (64 spillere): Frist 3. oktober klokka 21:00
  • Runde 2 (32 spillere): Frist 5. oktober klokka 21:00
  • Runde 3 (16 spillere): Frist 8. oktober klokka 21:00
  • Runde 4 (8 spillere): Frist 9. oktober klokka 21:00
  • Runde 5 (4 spillere): Frist 10. oktober klokka 20:00
  • Runde 6 (2 spillere): Frist 10. oktober klokka 21:00

Resultat eller klage rapporteres inn via kampsiden på turneringssiden innen fristen. Kampresultatet trekkes dersom det ikke foreligger et resultat og ingen har sendt inn klage.

Serielederen mangler påmeldte

For øyeblikket er det kun 3 av 16 lag som ikke har noen påmeldte i onlineturneringen, og ett av dem er overraskende nok serielederen Strømsgodset. Vålerenga og Rosenborg har allerede åtte deltakere hver, så der er det duket for hard kamp om en plass i hovedturneringen.

Her kan du melde deg på onlineturneringen for ditt lag:

Premiepotten er ikke helt klar, men det blir noe som gagner klubben din, og fine overraskelser for de inviduelle deltakerne.

Les også
– Overrasket over hvor stort norsk e-sport er

Siste fra forsiden