Slippdato for Gudfaren-spillet kunngjort

Lanseringsdatoen for Gudfaren-spillet er spikret. Fra 23. mars kan du leke deg deg med spillmatiseringen av de legendariske filmene og bøkene.

Spillet Gudfaren bygger på Mario Puzos verdenskjente Gudfaren-bøker og Francis Ford Coppolas like legendariske filmer. Gameplayet i spillet vil minne mye om GTA, og handlingen foregår i bydelen Little Italy i New York på 40 og 50-tallet. Spilleren får følge Corleone-familien gjennom tiåret fra 1945 til 1955 i New York.

Spilleren vil stå relativt fritt til å gjøre hva han vil, men spillet vil likevel komme med en sterk historie. I starten må du lage din egen karakter, som begynner det hele som en relativt vanlig kriminell. Du vil kunne kjøre eller gå rundt i byen for å ta jobber og oppdrag underveis. Etter hvert som du imponerer de store gutta vil du stige i rang, og til slutt vil du ende opp som selveste Don Corleone sin viktigste medarbeider, og en av New Yorks mektigste menn.

Spillet lover et ikke-lineært gameplay hvor du får mange valgmuligheter i forhold til hvordan du vil løse situasjonene du kommer opp i. Du kan bruke brutal vold, intelligent diplomati eller en blanding av begge deler. Du får ta del i bankran, utpressing, mafiadrap og "drive-bys", og dessuten får du oppleve mange av de klassiske øyeblikkene fra filmen. Gameplayet vil generelt følge det vi kjenner fra GTA-serien, men noen av oppdragene vil tas omtrent direkte fra filmen.

Electronic Arts har nå fortalt oss at Gudfaren-spillet slippes til PC, Xbox og PlayStation 2, torsdag 23. mars. Så da er det opp til deg om du vil takke ja, eller nei, til det vi håper blir et tilbud vi ikke kan avslå. Gudfaren-spillet utvikles også på Xbox 360 og PSP, men en lanseringsdato for de versjonene er foreløpig ikke fastsatt.

Les vår ferske sniktitt for mer informasjon om spillet. En anmeldelse følger ved lansering.

Siste fra forsiden