Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Slipper den første Elden Ring: Shadow of the Erdtree-traileren denne uka

FromSoftware

TLDR

  • FromSoftware vil slippe den første traileren for Elden Ring-utvidelsen Shadow of the Erdtree på onsdag 21. februar, klokken 16:00 norsk tid.
  • Traileren vil vare i omtrent tre minutter og blir tilgjengelig på YouTube.
  • Utvikleren har holdt tett om detaljene for utvidelsen, men en av de mer populære teoriene er at Shadow of the Erdtree skal handle om figuren Miquella.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Helt siden kunngjøringen av den første store utvidelsen for Elden Ring har det vært stille fra FromSoftware. Ett år senere er utvikleren omsider klar til å ta bladet fra munnen, og den første traileren for Shadow of the Erdtree kommer denne uka.

Via X (tidligere Twitter) skriver FromSoft at traileren får premiere onsdag 21. februar. Den slippes klokka 16:00 norsk tid, og du kan se den på YouTube.

Presentasjonen skal vare i omtrent tre minutter, forteller utvikleren. Ellers kom det ingen flere detaljer for denne gang, men ventetiden blir altså ikke lang.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Fra tidligere har FromSoft lovet oss nye eventyr i Elden Ring-verdenen The Lands Between. Det er imidlertid alt som er bekreftet fra offisielt hold, men ryktene om hva som kommer er mange.

Blant de fremste teoriene er den om at spillere skal få bli bedre kjent med Miquella. Dette er en viktig figur i Elden Ring-universet, men ikke en vi noen gang fikk møte i hovedspillet.

Teorien støttes blant annet av at personen på konseptbildet for Shadow of the Erdtree – som du kan se øverst i artikkelen – ligner på nettopp Miquella. Hvorvidt noe av dette stemmer får vi trolig vite i den første traileren.

LES OGSÅ: Nintendo skal også holde spillpresentasjon onsdag »

Siste fra forsiden