Nintendo Partner Direct

Nintendo skal vise nye Switch-spill på onsdag

Lover en kikk på kommende tredjepartstitler.

Nintendo

TLDR

  • Nintendo kunngjorde planer om en ny spillpresentasjon med fokus på kommende Switch-spill fra tredjepartsutviklere, som vil finne sted onsdag 21. februar.
  • Microsoft avslørte nylig at fire tidligere Xbox-eksklusive spill er på vei til konkurrerende konsoller, og det antas at disse vil komme til Nintendo Switch.
  • I andre Nintendo-nyheter har selskapets aksjekurs falt etter rykter om at lanseringen av den nye spillkonsollen Switch 2 har blitt utsatt til begynnelsen av neste år.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Mandag kveld kunngjorde Nintendo planer om en ny spillpresentasjon. Denne gangen blir det fokus på kommende spill fra tredjepartsutviklere, i det selskapet kaller en Nintendo Direct Partner Showcase.

Via X (tidligere Twitter) forklarer Nintendo at opplegget foregår i morgen, onsdag 21. februar. Teppet går opp klokka 15:00 norsk tid, og skal vare i omtrent 25 minutter.

Akkurat hvilke spill vi kan forvente er foreløpig uklart. Sendingen er riktignok en potensiell anledning til å få vite mer om kommende Xbox-spill på andre plattformer.

Microsoft avslørte forrige uke at fire tidligere eksklusive spill er på vei til konkurrerende konsoller. Hvilke det blir eller når de kommer er foreløpig ikke offisielt bekreftet, men kanskje Nintendo har noe å dele.

Du kan følge sendingen via Nintendos offisielle YouTube-kanal.

I andre Nintendo-nyheter har selskapets aksjekurs falt de siste dagene. Det melder Bloomberg. Fallet på børsen følger rykter om at Nintendo har utsatt lanseringen av sin neste spillkonsoll. Switch 2 – som stadig ikke er avduket fra offisielt hold – kommer nå visstnok først i begynnelsen av neste år.

LES OGSÅ: Xbox planlegger «det største tekniske hoppet noensinne» med sin neste konsoll »

Siste fra forsiden