Neste Xbox

Xbox planlegger «det største tekniske hoppet noensinne» med sin neste konsoll

Xbox Series S og X får altså en arvtager.
Audun Rodem, Gamer.no

Xbox har begynt å stake ut kursen for neste konsollgenerasjon. Det kommer frem som en del av torsdagskveldens Xbox-podcast.

De små infofnuggene kommer etter alt å dømme som et forsøk på å roe ned gemyttene etter rykteflomen den siste uken.

En del har spekulert på om nyhetene om at enkelte Xbox-spill slippes på andre plattformer betyr at selskapet planlegger å legge konsolldelen av Xbox på hylla og kun gi ut spill fremover. Det er altså ikke riktig.

Xbox-topp Sarah Bond forteller at vi får mer nytt om kommende Xbox-maskinvare til vinteren. Ikke bli overrasket om det der er snakk om de nye variantene av Xbox Series X og S som lekket i fjor.

I tillegg la hun frem noen tanker om den neste generasjonen.

– Det skjer en del spennende greier innen hardware som vi kommer til å dele mer av til vinteren. Og vi er også investert i den neste generasjonen. Det vi virkelig har fokusert på der er å levere det største tekniske hoppet som du noensinne har sett i en konsollgenerasjon, forteller hun.

Xbox fortalte også at de skal slippe fire spill på andre plattformer i tiden som kommer. Ledergruppen ville ikke gå inn på hvilke fire spill det er snakk om, men The Verge melder at det er snakk om Sea of Thieves, Penteiment, Grounded og Hi-Fi Rush.

Les mer om Xbox' fremtidsplaner »

Siste fra forsiden