Snart blir flerspillerdelen i Doom enda mer intens

Se traileren av de nye modusene til det hektiske skytespillet.

Den seneste inkarnasjonen i den legendariske Doom-serien har allerede en høyenergisk flerspillmodus på plass, som vi påpekte i vår anmeldelse av spillet, men snart skrus intensiteten opp enda noen hakk. I en ny trailer har Bethesda nemlig kunngjort at nye flerspillermoduser er på vei.

Den neste gratisoppdateringen av spillet vil by på de to nye modusene «Deathmatch» og «Private Matches», og demonstreres kort i traileren som du kan se øverst i artikkelen.

Skjermbilde fra den nye flerspillertraileren.
YouTube

Alle mot alle

Som navnet antyder vil Deathmatch by på frenetiske alle-mot-alle-kamper, mens sistnevnte går ut på at spillere kan arrangere private flerspillerkampen sammen med venner, hvor man kan bestemme kartene, spillmoduser og andre innstillinger selv.

I tillegg til disse kunngjør Bethesda at en tredje «Arcade»-modus også er på vei. Denne byr på et tillegg til enspillerkampanjen og vil komme på et noe senere tidspunkt. Alle de tre nye modusene skal vises frem i en direktesending på Twitch tirsdag den 13. september.

Fra før av byr Doom på flerspillermodusene «Soul Harvest», «Freeze Tag», «Warpath», «Domination», «Team Deathmatch» og «Clan Arena».

Her på Gamer ga vi Doom mye ros: Den nye versjonen er rett og slett et helvetes godt skytespill »

Siste fra forsiden