Cyberpunk 2077

Snart får vi se enda mer fra Cyberpunk 2077

Utvikleren varter opp med ny presentasjon.

CD Projekt RED

Vi har allerede fått servert en del klipp fra CD Projekt REDs kommende rollespill Cyberpunk 2077, og snart tilgodeses forvetningsfulle fans med enda mer snacks.

På den offisielle Twitter-kontoen til spillet kan man nå lese at utvikleren skal dra i gang noe de kaller «Night City Wire» den 11. juni.

Akkurat hva dette vil innebære er uvisst, men det ligger i kortene at vi vil få se vesentlig mer fra Night City, altså området som spillet foregår i.

Slippes i september

CD Projekt RED

Global Community Lead hos CD Projekt RED, Marcin Momot, la for øvrig ut en egen, sparsom Twitter-melding hvor han kan opplyse at «stuff will be shown», som kan tolkes som at vi vil få overvære aspekter ved spillet som hittil ikke er delt.

Da utvikleren viste frem den første lange gameplay-videoen av spillet for nesten to år siden gjorde de det klart at videoen ikke var representativ for det ferdige spillet.

Nå som vi er mye nærmere lanseringen vil presentasjonen den 11. juni trolig gi et mye mer realistisk bilde av hvordan det ferdige spillet vil se ut.

Cyberpunk 2077 skal for ordens skyld slippes den 17. september etter at utvikleren kunngjorde at spillet ville bli forsinket i januar i år. Den opprinnelige slippdatoen var 16. april.

De ekstra fem månedene benyttes til å polere spillet og gjøre det så bra som det kan bli, men det betyr at utviklerne må belage seg på temmelig hardt overtidsarbeid – det som i spillutviklingsterminologien kalles «crunch».

Les også: Cyberpunk 2077 får egen versjon til neste generasjon konsoller »

Siste fra forsiden