Snart gjensyn med Mr. 47

Vår iskalde morderklone vil kunne møtes for et gjensyn både på det store lerretet og på PC-skjermen.

Oppdatering (1. juli 2009): En talsmann for IO, utvikleren bak Hitman, har avkreftet at det kommende spillet vil ha noen sammenkobling med filmen. Talsmannen sier dog ingenting om slippdatoen som ble nevnt i sammenheng med annonseringen av filmen.

At vi baserer spillet på den kommende filmen er ikke tilfellet, det skjer rett og slett ikke. Det vil stride mot vår arbeidsmetode og utvikling av spillet, så ingen trenger å bekymre seg for dette.

Opprinnelig sak:

Mr. 47, også kjent som "the bald killer clone" er ingen ukjent figur blant spillfans. Den iskalde leiemorderen har tatt mange digitale liv av dage, sist i Hitman: Blood Money fra 2006. Spillet, som er det fjerde tilskuddet i serien, ble generelt godt mottatt verden over.

Vår iskalde venn har også tatt turen innom det store lerretet, "Hitman" fra 2007 med Timothy Olyphant som Mr. 47 gjorde det ikke riktig så skarpt i billettlukene, men har vært en stor hit på DVD-markedet.

Til tross for blandet mottakelse har en oppfølger til filmen mer eller mindre nå blitt bekreftet. Svært få detaljer er så langt kjent, men den mest spennende nyheten har allerede sluppet ut av sekken. Oppfølgeren vil ikke bare fungere som en oppfølger til den forrige filmen, men vil også knyte seg sammen med det neste spillet.

Filmen vil altså inneholde elementer fra det kommende spillet. Kanskje ikke riktig så hyggelig er det at annonseringen også avslører når spillet kommer, trolig en gang mot slutten av 2010.

Her gjelder det å smøre seg inn med både tre og fire lag tålmodighet, vi håper spillet vil bli verdt ventetiden.

(Kilde: Kotaku.com)

Siste fra forsiden